Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha undorodok az orális együttléttől?
Figyelt kérdés
Vica versa. Én sem csinálom, de azt is utálom ha nekem csinálják. Van még rajtam kívül ilyen?
Nem mindenkinek jön be. Ettől mèg nincs problèma. Lehet idővel változik. Ha nyalás nem tetszik a nőnek èn mindig azt mondom amiatt lehet, hogy nem jól csinálták eddig..
2015. dec. 2. 13:22
2/19 anonim válasza:
Normális, de a pasik nagy része odavan érte, szóval ez hátrányt is jelenthet majd a párkeresésben, persze nem mondom azt, hogy ezen múlik az, hogy megtaláld életed szerelmét, de általában a pasik (tisztelet a kivételnek) prűdnek titulálják azt aki ebben nem akar részt venni, De! Ha nem akarod csinálni semmilyen formában ez a te döntésed, viszont én a helyedben azért adnék neki egy próbát, vagy legalább szoktatnám magam a gondolathoz.
2015. dec. 2. 13:25
3/19 A kérdező kommentje:
31 vagyok, szerintem ez már nem változik. Csináltam már, meg nekem is csinálták orgazmusig, de ez nem az én világom. Szerintem megalázó, gusztustalan, és én semmi izgatót nem találtam benne.
2015. dec. 2. 13:35
4/19 anonim válasza:
Akkor keress olyat aki nen igènyli. Ès nem lesz gond belőle. Ha nen jön be nem kell erőltetni csak ezt mindemkèpp mondd el a partnerednek az elejèn hogy tudja.
2015. dec. 2. 13:37
5/19 A kérdező kommentje:
Van párom, aki nem erőlteti, de azért célozgat rá, és rendszeresen bepróbálkozik nálam is odalent, pedig már sokszor elmondtam ezt neki, de egyszerűen nem hiszi el? Már feszengek együttlét előtt, hogy megint úgy kell "kifeszegetnem" onnan :) Évek óta együtt vagyunk pedig.
2015. dec. 2. 13:41
6/19 anonim válasza:
Egyik ismerősöm nagyon sokáig így volt az orális kényeztetéssel mint te. 40 éves korában próbálta ki először. És azt mondta, hogy kellemes csalódás volt. Azóta szereti csinálni. Lehet igy jársz majd te is. :)
2015. dec. 2. 13:44
7/19 anonim válasza:
Ha èvek óta együtt vagytok akkor mond meg neki ha úgy elfogadott akkor ne erőltesse mert neked kènyelmetlen. Vagy fogadja el vagy menjetek külön. Nem lesz jó ha emaitt a szex is szorongással kezdődik. Határozottan mond meg neki hogy nem, ès többet szóba se hozza. Majd ha te akarod úgyis lesz..
2015. dec. 2. 13:49
8/19 anonim válasza:
Gáz! Örömöt adni és kapni jó dolog és ez ennek az egyik technikája, valamint sokkal bensőségesebb, mint a hagyományos szex és igazi mély bizalmat feltételez a kapcsolatban ... Lehet nálad ez hiányzik :-P
2015. dec. 2. 13:51
9/19 anonim válasza:
Mi lenne ha elbeszlgetnl egy szexuálpszichológussal? Ha nem is okoz túl nagy gondot neked és a párodnak, akkor is nagyban megkönnyítenéd az életed.
2015. dec. 2. 14:05
10/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék erről vadidegennel face to face beszélgetni. Pláne vagyonokat költeni arra, ami szerintem nem is olyan nagy dolog. Én ilyen vagyok. Csak érdekelt, hogy másoj mit gondoknak erről.
Én szeretem a párom, nagyon belsőséges a viszonunk, de nekem az oráis szex nem bizalomfüggő, szimplán undorító. Próbáltam neki párszor megadni, mert tudom, hogy szeretné, de finoman szólva se élveztem, ezért inkább nem erőltetem a dolgot? Sokat beszéltünk erről, azt hittem meg is értette, de aztán egyszer mégis belementem, hogy nekem csinálja, és ki is elégített így , de azóta azt hiszi szerintem, hogy csak szégyenlősködök, amikor elutasítom, pedig nem. Én feszengek így. Mindenben benne vagyok amúgy, csak ebben nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!