Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha undorodok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha undorodok az orális együttléttől?

Figyelt kérdés

Vica versa. Én sem csinálom, de azt is utálom ha nekem csinálják. Van még rajtam kívül ilyen?

(Nő vagyok.)

2015. dec. 2. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
h egy south parkos idézettel éljek: "akassza fel magát"
2015. dec. 2. 14:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok south park rajongó. Ezt hogy értsem utolsó? :)
2015. dec. 2. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Én nem undorodok ugyan tőle, de nem is szeretem. Kapni kimondottan nem, adni nagyritkán ha kedvem van, de akkor is csak 1-2 percre. Nem hiszem hogy emiatt rögtön pszichiáterre lenne szükségem. 35N
2015. dec. 2. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:

azt nem értem , hogy kapni miért nem szereti egy nő?

Illetve kedves kérdező, azt írod volt már orgazmusod oráltól... hogy lehet, az, hogy nem igényled, undorodsz tőle egyenesen ha mégis tisztában vagy vele, hogy jó érzés hiszen a csúcsig is jutottál már általa?

Ez olyan fura nekem :)

2015. dec. 2. 19:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Aha, a páromnak is fura! :) Pont ezért hiszi, hogy csak szégyenlősködök szerintem. Amúgy mentségemre szóljon, hogy amikor ez történt, akkor picit spicces voltam, épp buliból értünk haza. Józanul viszont nem vesznek rá :)

2015. dec. 2. 23:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem undorodom tőle, de sosem volt nagy kedvenc az orál. Nekem ez inkább olyasmi, amihez néha elkap az ihlet és akkor fergetegesen jó. De csak akkor. Máskor meg elmegy. Ehhez képest mégis majdnem napi szintű "rutin" nálunk, mert a párom igényli. Csinálni is szereti nekem. Végül is sose kelljen ennél rosszabb kompromisszumot kötnöm. Csak kevésbé izgató, mint egy alapos, leteperős dugás a konyhaasztalon. :)

31N

2015. dec. 3. 07:41
 17/19 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján a párod igényelné, szeretné ha csinálhatná neked és te is csinálnád neki. Mindezt úgy, hogy már csinálta neked és élvezted is. Innentől kezdve egy férfinek nem magyarázod meg hogy nem jó neked és nem igényled. A szopás meg teljesen más, mint a dugás. Nem lehet összehasonlítani. Akit már szoptak le rendesen, és szereti, az nem fog lemondani róla. Ideig óráig működhet, de előbb utóbb kelleni fog, vagy tőled, vagy máshol. Gyakorlatilag nem egyezik a szexuális igényetek, az előbb utóbb probléma lesz..
2015. dec. 3. 17:41
 18/19 Bobi69 ***** válasza:
normális, de ahoz nagyon szépnek kell lenned :D
2015. dec. 30. 21:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok randa! :-P
2016. jan. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!