Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha undorodok az orális együttléttől?
Vica versa. Én sem csinálom, de azt is utálom ha nekem csinálják. Van még rajtam kívül ilyen?
(Nő vagyok.)
azt nem értem , hogy kapni miért nem szereti egy nő?
Illetve kedves kérdező, azt írod volt már orgazmusod oráltól... hogy lehet, az, hogy nem igényled, undorodsz tőle egyenesen ha mégis tisztában vagy vele, hogy jó érzés hiszen a csúcsig is jutottál már általa?
Ez olyan fura nekem :)
Utolsó!
Aha, a páromnak is fura! :) Pont ezért hiszi, hogy csak szégyenlősködök szerintem. Amúgy mentségemre szóljon, hogy amikor ez történt, akkor picit spicces voltam, épp buliból értünk haza. Józanul viszont nem vesznek rá :)
Én nem undorodom tőle, de sosem volt nagy kedvenc az orál. Nekem ez inkább olyasmi, amihez néha elkap az ihlet és akkor fergetegesen jó. De csak akkor. Máskor meg elmegy. Ehhez képest mégis majdnem napi szintű "rutin" nálunk, mert a párom igényli. Csinálni is szereti nekem. Végül is sose kelljen ennél rosszabb kompromisszumot kötnöm. Csak kevésbé izgató, mint egy alapos, leteperős dugás a konyhaasztalon. :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!