Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miert van hogy egy haverom mutogatta a farkat es nem undorodok töle? En is fiu vagyok.
Hány évesek vagytok?
Én is igy vagyok amugy, kamaszkorban ilyenek a srácok.kiváncsiak vagyunk ennyi.
Ha gondolod irj rám
1
7
F
Lehet hogy biszex vagy, én is az vagyok.
19f kecskemét
Miért kellene undorodnod?
A sajátodtól undorodsz?
Ez a kétely azerintem azért van benned, mert az alfakanok a nagyheterók mellet verve hangoztatják ezt a baromságot.
A Dávid szobrot képzeld nem csak nők tartják szépnek.
De nem csak meleg férfiak.
Az emberi test szép. Az emberi testhez pedig a farok is hozzátartozik. Csak rendkívüli tabuként van kezelve manapság. Érdekes, női mellet lehet látni tévében. Pucér nőt is. Férfi testet meztelenül nem. Erektált hímtaggal végképp nem.
Hát még jó, hogy nem undorodsz.:D Egy emberi testrészről beszélünk. Ettől még nem leszel sem meleg, sem biszex, csupán egy egészséges pszichéjű férfi.
Ha egyenesen felizgultál a látványtól, és vágyat éreztél magadban a fallosz megfogdosására, akkor esetleg lehet hajlamod.
Valószínű a haverod bi.hajlamú, és azért mutogatta,hogy Te mit csinálsz ?
Keményen állt neki, mikor mutatta,vagy pl. öltöztetek, és meztelen volt, egy pillanatra ? Nem mindegy! Lehet várta, hogy megfogod, vagy esetleg kivered neki, ha erekciója volt !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!