Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékokkal akar megvenni?
Randizok egy pasival, már 2x le is feküdtün. Kedves, aranyos stb. Randira is gyakran hozott virágot, csokit, mindig állta a számlát. De mostanában drága ajándékokat szeretne venni, most is egy Apple iPadet vagy felajánlotta, hogy szereltet klimata lakásomba. Persze örülnöm kéne de kicsit fura, annyira még nem ismerjük egymást. Elektronikai cégben van érdekeltsége így tudom, hogy olcsóbban kaphatja meg ezeket, de akkor is fura.
Így akarja biztosítani, hogy vele maradjak? Mondtam neki, hogy nincs szükség ekkora dolgokra és hogy a családomnak sem tudnám hogyan prezentálni, hogy egy kvázi idegen százezreket költ rám. Mondta már, hogy élvezi ha randizunk és nem csak kifejezetten a szexre gondol. Többször előfordult, hogy csak kajálni stb voltunk és azt is élvezte.
26N
Ahogy írták már előttem, igen, vannak ilyen férfiak akik így fejezik ki a szeretetüket, köztük én is ilyen vagyok!
És nekem ilyenkor abszolút nem az van a fejembe hogy "hú én most megvásároltam ezt a csajt", pedig ilyenkor sok lánynak ez megy le a fejébe, könyörgöm, ha megvásárolni akarnék egy lányt néznék magamnak prostit a neten és fizetnék annak órabérre...
Tisztába vagyok hogy sok csajnak ez kellemetlenül tudd esni ha egy pasi egyszerre elkezd sokat költeni rá, ha ezt közli is velem ezt is megértem és abbahagyom. Annak ellenére hogy tudom ezeket attól még nem fog megváltozni a felfogásom, én így érzem úgy hogy legjobban kitudom fejezni a szeretettemet ha megadom egy lánynak azt amit amúgy rendesen nem engedhetne meg magának. Nincs ebben semmi trükk vagy ámítás, mindenki más fajta képen fejezi ki a szeretetét, ilyen egyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!