Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhatnak magukban az örömlányok?
Nyilván látszólag kedvesek aranyosak teljesen úgy érzed magad mint a barátnőd lenne ezt hívják barátnő feelingnek.
De vajon valójában mit gondolhatnak érezhetnek a partnerünk ről netezek az örömlányok. Vajon általában rosszakat gondolnak ezekről férfiakról, hogy úristen milyen Lúzer milyen béna a szexben milyen amatőr és a többi. Vagy esetleg sajnálják hogy szegények ide kell jönnie de olyan aranyos jópofa fiú.
Mondjuk én sose vetemednék ilyen "szakmára", úgyhogy ne belőlem indulj ki, én csak a véleményemet mondom.
Ha én prosti lennék, mindegyik férfit gusztustalannak tartanám aki pénzért akarna lefeküdni velem, viszont szerintem csak a pénz lebegne a szemem előtt, és végig azon gondolkodnék hogy legyen már vége. Hallottam olyanokról is, akik csak beszélgetni mennek oda, nem is a szexért. Hát...talán róluk csak annyit gondolnék hogy szánalmasak, de nem undorítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!