Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolhatnak magukban az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhatnak magukban az örömlányok?

Figyelt kérdés

Nyilván látszólag kedvesek aranyosak teljesen úgy érzed magad mint a barátnőd lenne ezt hívják barátnő feelingnek.

De vajon valójában mit gondolhatnak érezhetnek a partnerünk ről netezek az örömlányok. Vajon általában rosszakat gondolnak ezekről férfiakról, hogy úristen milyen Lúzer milyen béna a szexben milyen amatőr és a többi. Vagy esetleg sajnálják hogy szegények ide kell jönnie de olyan aranyos jópofa fiú.

2018. máj. 28. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Aki egy sima szexre is prostihoz jár, az lúzer. Akinek viszont inkább extrém kívánságai vannak és normál szexet nem is kér, az nyilván máshol ezt nem kapja meg, vagy csak sokkal nehezebben, ezért megy a prostihoz.
2018. máj. 28. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem. A normálisabbak tisztában vannak a saját társadalmi helyzetükkel, és ez fáj nekik, nyilván ezt nem fogják rád vetíteni, elég erős idegrendszer kell hozzá.
2018. máj. 28. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem több hozzáállás is létezik. Az egyik, hogy semmit, és csak a fizetés lebeg a szeme előtt. De lehet hogy nem érdekli, mert jól keres és nem akar mások életében turkálni. Lehet lenézi, hogy nem tudnak ingyen dugni, lehet valami egész más. De biztos hogy embere/asszonya válogatja.
2018. máj. 28. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk én sose vetemednék ilyen "szakmára", úgyhogy ne belőlem indulj ki, én csak a véleményemet mondom.

Ha én prosti lennék, mindegyik férfit gusztustalannak tartanám aki pénzért akarna lefeküdni velem, viszont szerintem csak a pénz lebegne a szemem előtt, és végig azon gondolkodnék hogy legyen már vége. Hallottam olyanokról is, akik csak beszélgetni mennek oda, nem is a szexért. Hát...talán róluk csak annyit gondolnék hogy szánalmasak, de nem undorítóak.

2018. máj. 28. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha prosti lennék férfi függő lenne kiről mit gondolnék. De próbálnék kis ügyfélkört kialakítani és azzal baráti viszonyt fenntartani. Ha nem muszály akkor ne lelketlenítsük el a dolgot.
2018. máj. 28. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Tyrrell válaszára kíváncsi lennék!
2018. máj. 28. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Leginkább arra gondolnak, hogy mikor mész már el és mikor adod már oda a lóvét és takarodsz el.
2018. máj. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!