Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha ezt megcsinálom szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ezt megcsinálom szex közben?

Figyelt kérdés

A problémám az az,hogy iszonyatosan nedvesedek,a párom is szóvá tette és ő azt mondja,hogy nagyon beindítja és imádja,de engem zavar. Már azon gondolkozom,hogy ha már végképp nem érzek semmit megtörlöm törülközővel,de ez meg olyan illuzió romboló. Titeket zavarna?

23/N

2018. máj. 27. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért volna gáz,ha a párod izgatja akkor mi a gond!
2018. máj. 27. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De miért zavar? :D én is ilyen vagyok, a barátom imádja, mikor készen vagyunk és én még nem vagyok képben, bemászik a lában közé és kitörölgeti XD
2018. máj. 27. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nyugodtan készíts zsepiket az ágy mellé, aztán két póz között törölheted. De vannak olyan pózok, amikben kevésbé zavaró. Meg a csattogó hang miatt tényleg ne aggódj, beindítja a pasikat, csak ha az érzet tompul. Én csak lovaglóban utálom, ha nagyon nedves vagyok, össze-vissza csúszkálok.
2018. máj. 27. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Engem is zavar,én meg szoktam hogy ne csússzon annyira,mert jobb ha fáj egy kicsit.
2018. máj. 27. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, csak nyugodtan! :)
2018. máj. 27. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Háááát én eddig minden lányt addíg nyaltam, míg áradt belőle a finom nedűűű :-) Sőőőt, kértem hogy térdeljen guggoljon az arcom fölé és úgy nyalhatom. Nem is beszélve arról, hogy így meg akkorát élvezhet Ő, hogy mégtöbb árad belőle,

IMÁDOOOOM :-)

2018. máj. 28. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!