Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha anális szex előtt rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha anális szex előtt rendesen megcsinálom a beöntést, akkor "elhanyagolható" az óvszer?

Figyelt kérdés
Szeretnénk kipróbálni az anális szexet, és úgy gondoltam, akkor esetleg nem kéne óvszert felvennie páromnak, ha előtte megcsinálnám a beöntést. Nektek mi a véleményetek, milyen tapasztalataitok vannak?
2015. aug. 6. 10:17
 1/10 Gergely182003 ***** válasza:

Attol fugg. Nemi betegsegeket konnyebb analis szexnel elkapni. Ha csak azert hasznaltok ovszert, hogy ne legyen baba, es mind a ketten "tisztak" vagytok, nem szukseges az ovszer, csak ne follyon at az "anyag". Sok sikert hozza, es hasznaljatok rengeteg sikositot. Nem biztos, hogy egybol fog menni, nekunk is hosszu idobe telt a felesegemmel. Ha egyebb tippeket akarsz, irj privibe.

29/F

2015. aug. 6. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. aug. 6. 10:28
 3/10 anonim válasza:

1 es egy fapna vagy! Ha ki akarja probalni probalja. Az analis szex nagyon jo!

A fiunak ovatosnak kell leni es nagyon lassunak. Sokaig kell izgatni es sok sok es megtobb sikositoval tobbszor kenni, hogy csusszon. A nonek szerintem elsore nem lesz jo, de ha ovatos a fiu akkor rossz se. Kicsit szekeles erzet, aztan nehany alkalom utan orulten fogja kivanni a no is! Meg kell tanulni. Mindkettonek! A legjobb ha a fiu is kiprobalja. Akar maganak vagy a no dugja fel ovatosan az ujjat. Ha erti a fiu akkor jobban fogja csinalni. Foleg ha o is rakap hogy az jo!!! Beontest soha nem hasznaltunk. Szerintem nem kell. A vegbel utolso szakaszan nincs kaki. A bel amugy nem "szaros" belulrol. Biztos vannak bakteriumok, de szerintem egy kulso mosas elegendo. Gumi nem kell, csak utana mosakodj le. Nem azert mert szaros a farkad mert nem lesz szaros. Csak megis a folytatashoz szerintem jobb erzes tisztan! Sok sikert!

2015. aug. 6. 10:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Egyikünknek sincs nemi betegsége, ezt elfelejtettem írni.
2015. aug. 6. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Remélem azért nem heti 7x fogjátok csinálni, mert akkor aztán lesznek itt problémák.

De tudom, mások heti 14x csinálják, és nekik semmi gondjuk nincsen... Legalábbis most még ezt hiszik. :D

2015. aug. 6. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Egy újabb punci lett lecserélve segglyukra.
2015. aug. 6. 10:43
 7/10 Gergely182003 ***** válasza:

Egyetertek a 3.-al, hogy szepen, lassan. Sokkal jobban el kell a no engedje magat, hogy elegge kitaguljon, ha siettek, csak fajdalom lesz a vege.

3., miert vagyok "egy fapna"?

2015. aug. 6. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindig csinálok beöntést és használunk óvszert is. Gondolom, a beöntést nem domesztosszal csinálod, ne hidd hogy nem maradnak baktériumok a végbélben. Bakteriális fertőzést kaphatsz szerintem kár megreszkírozni. Tisztább, jobb érzés óvszerrel.
2015. aug. 6. 11:44
 9/10 anonim válasza:
Bocsi, volt egy masik 1 es bejegyzes arra ertettem hogy fapna! De mire kiirtam az eltunt es te lettel az 1. :-)
2015. aug. 6. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
39%

Hát persze, hogy az fapina, aki nem szereti az anált!

Seg.gfejek. Szószerint.

2015. aug. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!