Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anális szex előtt rendesen megcsinálom a beöntést, akkor "elhanyagolható" az óvszer?
Attol fugg. Nemi betegsegeket konnyebb analis szexnel elkapni. Ha csak azert hasznaltok ovszert, hogy ne legyen baba, es mind a ketten "tisztak" vagytok, nem szukseges az ovszer, csak ne follyon at az "anyag". Sok sikert hozza, es hasznaljatok rengeteg sikositot. Nem biztos, hogy egybol fog menni, nekunk is hosszu idobe telt a felesegemmel. Ha egyebb tippeket akarsz, irj privibe.
29/F
1 es egy fapna vagy! Ha ki akarja probalni probalja. Az analis szex nagyon jo!
A fiunak ovatosnak kell leni es nagyon lassunak. Sokaig kell izgatni es sok sok es megtobb sikositoval tobbszor kenni, hogy csusszon. A nonek szerintem elsore nem lesz jo, de ha ovatos a fiu akkor rossz se. Kicsit szekeles erzet, aztan nehany alkalom utan orulten fogja kivanni a no is! Meg kell tanulni. Mindkettonek! A legjobb ha a fiu is kiprobalja. Akar maganak vagy a no dugja fel ovatosan az ujjat. Ha erti a fiu akkor jobban fogja csinalni. Foleg ha o is rakap hogy az jo!!! Beontest soha nem hasznaltunk. Szerintem nem kell. A vegbel utolso szakaszan nincs kaki. A bel amugy nem "szaros" belulrol. Biztos vannak bakteriumok, de szerintem egy kulso mosas elegendo. Gumi nem kell, csak utana mosakodj le. Nem azert mert szaros a farkad mert nem lesz szaros. Csak megis a folytatashoz szerintem jobb erzes tisztan! Sok sikert!
Remélem azért nem heti 7x fogjátok csinálni, mert akkor aztán lesznek itt problémák.
De tudom, mások heti 14x csinálják, és nekik semmi gondjuk nincsen... Legalábbis most még ezt hiszik. :D
Egyetertek a 3.-al, hogy szepen, lassan. Sokkal jobban el kell a no engedje magat, hogy elegge kitaguljon, ha siettek, csak fajdalom lesz a vege.
3., miert vagyok "egy fapna"?
Hát persze, hogy az fapina, aki nem szereti az anált!
Seg.gfejek. Szószerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!