Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok? Pénisz, típusai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Pénisz, típusai és gazdáik.

Figyelt kérdés
A pénisz hosszúsága Muhammad an-Nefzawi Az illatos kert című könyvében azt írja: „A merev hímvessző, hogy jól végezze dolgát, legfeljebb három tenyérszélességű, de legalább másfél tenyérszélesség hosszú legyen. Vannak férfiak, kiké három tenyérszélesség, másoké két és fél tenyérszélesség, ismét másoké csak két tenyérszélesség. Aki nem üti meg a fenti mércét, az nem tudja kielégíteni a nőket. A nők az ilyen férfiakat nem tisztelhetik, mivel semmiféle örömet nem okoznak nekik. ” Normális állapotban - a pénisz átlagos hossza 8-10 cm, az átlagos kerülete pedig 7 - 10 cm. Egy 1989-es tanulmány szerint a hímvessző átlagos hossza nyugalmi állapotban kb.9 cm, míg az átlagos kerülete 8 cm. Azonban egy sokkal korábbi vizsgálat szerint az átlagos hossz 10 cm, míg a körfogat pedig 9 cm volt. Eszerint a hímtagok vagy összementek, vagy a modern vizsgálati módszerek lettek sokkal reálisabbak. Mindezek alapján a testolvasás számára a 9 cm a választóvonal, az értékelés során ennél nagyobb méretű pénisz hosszúnak, míg a kisebb rövidnek számít. A hosszú, a 9 cm-nél hosszabb hímvesszőjű férfiak szeretőként remek képességekkel és élénk képzelőerővel rendelkeznek, állandóan azon vannak, hogy újabb trükköket, praktikákat találjanak ki. Leleményesek az erotikus fogások, élvezeti források kitalálásában. Élvezetet lelnek még a legapróbb részletekben is. A velük való kapcsolat emlékezetes partnerük számára, de csak akkor, ha meggyőződtek arról, hogy partnerük értékeli a szokatlanul izgató szexet. E királyi méretű szerszám tulajdonosai magabiztosak és nagyon büszkék magukra, az ördöggel is szembeszállnak, amikor eljön a szeretkezés ideje. Mindig készen állnak az új és izgató technikákra, és oly módon kivitelezik azokat, hogy ők és a partnereik egyaránt kielégüljenek. Ám azoknak sem kell csalódottaknak lenniük, akiknek 9 cm-nél rövidebb a péniszük. Kezdetben ugyan hezitálók lehetnek és önbizalomhiányban szenvedhetnek, azonban ha egyszer megtalálják a helyes utat, biztosan célhoz érnek. Általában a hagyományos ízlés jellemző rájuk, és a legtöbbjük idealista, romantikus, álmodozó és rejtélyesen szokatlan szerető. A kedélyállapotuk gyakran előrejelezhetetlen, és olykor teljesen érzéketlenek. Kisméretű szerszámuk miatt bátortalanok, szégyellősek, kiszámíthatatlan a hangulatuk, amikor a szexre kerül sor. Vágyaik miatt zsémbesek lehetnek. Ám bonyolult lelkületük ellenére, amint belekezdtek a szeretkezésbe, megjön a magabiztosságuk. A pénisz vastagsága A vaskos nemi szerv energikus, határozott, kreatív ötletekkel rendelkező személyt jellemez, aki kiváló életerővel és nemzőképességgel rendelkezik. Az olyan szerszám, amely csak a tövénél vastag, szabadságvágyó emberről árulkodik, aki mindig szabad kíván maradni, és függetleníteni magát mások hatalmától és irányításától. A vastag szerszám szilárd eltökéltségről és tüzes energiáról tanúskodik. Az a pénisz, amelyik az ágyéknél a legvastagabb és a makk felé elvékonyodik, független szellemet jelez. Az ilyen embert egy nő sem tudja magához láncolni. A tövénél nagyon vastag hímtag szélsőséges függetlenségre vágyást jelez. A vékony, sovány vagy karcsú hímtag romantikus, érzékeny lelkületű, de szókimondó, locsifecsi személyről tanúskodik, aki szerelmét költői módon fejezi ki. Az ilyen ember számára nem okoz problémát, hogy nyíltan beszéljen az érzéseiről, kiváló incselkedő és udvarló, aki élvezettel beszél partnerének arról, hogy milyen figurákat fog alkalmazni és miként fogja kielégíteni őt, amikor szeretkezésre kerül köztük a sor. Társaságban képes részletezni szexuális szokásait, módszereit. Hajlamos rá, hogy tettek helyett, szavakkal szerezzen reputációt magának. Ám akinek nemcsak karcsú, hanem hosszú is a pénisze, nem jó partner, mert kizárólag a saját vágyai, szükségletei és érdekei vezérlik. A pénisz görbültsége - egyenes, balra hajló, jobbra görbülő Az egyenes hímtag céltudatos ember sajátja, aki vagyonos lehet. A merev hímvessző kisfokú balra vagy jobbra görbülete, sok férfinél előfordul, ami sokatmondó lehet a fallosz megítélése szempontjából. Az enyhén balra hajló hímtag, olyan emberről árulkodik, aki aggodalmaskodik amiatt, hogy mit sikerül elérnie a szerelemben és a szexben. Bár szociálisan érzékeny típus, kezdetben nem áll szándékában viszonozni partnere szeretetét. Megőrzi a titkait, és amikor kapcsolatba kerül valakivel, óvakodik kimutatni valódi érzelmeit, mindaddig, míg meg nem győződik róla, hogy kedvese az igazi, és nem csak játszik vele. A kissé jobbra görbülő pénisz tulajdonosa az egész lényét odaadja, amikor szerelmes vagy szeretkezik. A szex során mindent megtesz partnere kielégítéséért és öröméért, anélkül hogy bármiféle viszonzást várna. Sokkal jobban szeret adni, mint kapni. Azonban, ami a diszkréciót illeti, ez nem túlságosan jellemző rá, nem tarja meg a titkot. Noha konzervatív szemléletű, kedvenc társasági témája a szexualitása, a legapróbb részleteket is feltárja szerelmi életéről, ugyanezt habozás nélkül megkérdezi ismerőseitől, és kíváncsian hallgatja azok beszámolóit. A tövénél behajló, elgörbülő pénisz bizonytalansággal, veszélyeztetettségérzettel élő embert jelöl. Az ilyen férfi folyton csak önmagát sajnálja, és állandóan átvertnek, igazságtalanság áldozatának véli magát. A tövénél jobbra görbülő hímvessző gazdája amiatt aggódik és panaszkodik, hogy sehová sem tud beilleszkedni, nem tartozik senkihez sem. Az ilyen férfi azt látja, hogy mindenki sikeres körülötte, csak ő vall állandóan kudarcot, csak neki kell harcolnia a legalapvetőbb jogaiért is. Abba kell hagynia a panaszkodást, és a szexuális sikerek hamarosan eljönnek. Egyébként aggodalma többnyire nem megalapozott. Az egész hosszában görbe fallosz, kéjvágyó, buja embert jelez. Túlságosan belemerül a szexuális tevékenységbe, olyannyira, hogy az sem számít, ha mással szeretkezik, mint a partnerével, mindaddig, amíg kielégíti vágyait, boldognak érzi magát. Nemcsak kéjenc, hanem ravasz, agyafúrt haszonleső is, ám nem zavaró szélhámossága, ha a partnere is hasonló lelkületű. A tövénél feltűnően jobbra, vagy balra görbülő, deformált, merev pénisz a Peyronie szindróma jele is lehet, amit a hímvessző gyulladása okozhat. Az ilyen péniszű férfinak fájdalmas lehet az erekció, ezért mielőtt belevetné magát a szexuális élvezetekbe, célszerű orvoshoz fordulnia. A hosszú és görbe péniszű férfi megbízhatatlan a szexuális ügyekben, gyakran félrelép másokkal. A rövid, görbe falloszú férfi állandóan aggodalmaskodik teljesítménye miatt, ezért mutat nyugtalanságot szeretkezés közben. Lazításra lenne szüksége.

2018. máj. 26. 20:51
 1/9 A kérdező kommentje:

A magfolyadék illata

A magfolyadék, vagyis az ondó illatát is jelentéshordozónak tekintették az indiaiak. Ősi tanításuk szerint az édes, a méz illatú ondó arról árulkodik, hogy gazdája jómódú, vagyonos ember. A sós illatú sperma, szegénységet jelent. A halszagú magfolyadékú férfi sok-sok gyermek apja lesz. A híg sperma lányokat és kényelmes, gondtalan életet jelezhet, vagy amit a sperma illata jövendöl.

2018. máj. 26. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Van bárki aki ezt elolvassa?
2018. máj. 26. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

A tenyérszélességnél ledobtam a láncot.

Mi ez a baromság???

2018. máj. 26. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Nyomtasd ki. 😂
2018. máj. 26. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ekkora egy elmebeteget. A pénisz típusaira találta ki a saját kis ezotériáját.
2018. máj. 26. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Elkezdtem olvasni, de valahol az eleje felé le is álltam, mert rájöttem, hogy csak értékes perceket vesztegetek az életemből...
2018. máj. 26. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

huspéniszem van lankadtan 16 mereven 18 és lefelé görbül

Eddig nem volt rá panasz most akkor mi van?

2018. máj. 26. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A 8-10 centiig elolvastam. Aztán elkezdtem egymás mellé rakni a picike tenyereimet és megállapítottam, hogy ez még ekkora kezekkel is BAROMI HOSSZÚ. Aztán legörgettem és realizáltam, hogy a ledarált szöveged A KÉT TENYEREMNÉL IS HOSSZABB. Úgy döntöttem, nem olvasom el. Aztán azon gondolkodtam, hogy leírom, hogy ezidáig ez a legnormálisabb péniszes kérdés... De aztán rájöttem, hogy ez meg túlságosan átesik a ló túloldalára... Aztán elolvastam a kommenteket és jót nevettem azon, hogy "Van olyan egyáltalán aki ezt elolvasta?" (Nem biztos, hogy ez így lett megfogalmazva de ez a lényege. ) Aztán nevettem, hogy szerintem nincs! Én sem tettem és nem is fogom!

Na, hát én ezt gondoltam.

2018. máj. 26. 23:34
 9/9 A kérdező kommentje:
szerintem 2perc alatt el lehet olvasni.
2018. máj. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!