Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már küldtetek valakinek intim képet, videót magatokról?
Figyelt kérdés
Lett bármi negatív következménye ennek számotokra?
Senki felett nem kívánok pálcát törni és privátot sem fogok senkinek se küldeni, szóval nyugodtan válaszoljatok.
2018. máj. 26. 19:51
1/22 anonim válasza:
Igen.
Eddig nem lett következménye.
F
2/22 anonim válasza:
Igen.
És kaptam is itt megismert lánytól masztis videót:)
3/22 anonim válasza:
Igen, és nem lett következménye. /F
4/22 anonim válasza:
Nem, de kaptam már párat. Tetszettek, és megtartottam magamnak őket :).
5/22 anonim válasza:
Az exemmel küldtem, amikor még együtt voltunk. Nem lett következménye. Remélem, nem is lesz.
6/22 anonim válasza:
Nem küldtem (nem is kértek) és nem is kaptam. F/46
7/22 anonim válasza:
Rosz következménye nem lett. Kaptam vissza meztelen képeket. Tudom h hülyeség ...nagyjából. De beszéltem a csajjal látni akartuk egymás testét és ennyi. Maszturbáltunk is rá. Engem nem izgat ha vki szerint ez gáz.
27f vok de az eset régen volt már
8/22 anonim válasza:
Nem és nem is fogok! Én már kaptam,kérés nélkül, hogy véleményezzem a f...kát...ez most nagy divat itt, de megnézés nélkül törlöm,mert nem érdekel idegenek farka.L.
9/22 anonim válasza:
Sexchat kereteben kuldtem mar :) Kepet is, vidit is nem lett belole semmi :)
Sajnos keves lannyal lehet ily modon sexchatelni :(
22/F
10/22 anonim válasza:
Igen, már több lánnyal cseréltünk intim képeket. Ez Elég izgató dolog. Ezek közül kettő erről az oldalról volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!