Fiúk, készítettetek már magatokról meztelen képet? Ha igen akkor kinek küldtetek el ( ha elkuldtetek )? Legyszi írjatok kort, is amikor keszitettetek. Köszi L/18
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 18:07
3/10 anonim válasza:
xd, haha, be akarsz alázni valakit vagy mivan?
egy csaj nem ír ki ilyen kérdést
vagy a reakciókra vagy kíváncsi? :D
4/10 anonim válasza:
Huszonvalahány évesen, még kalandkereső korban. Csak arc nélküli képet küldtem el.
5/10 anonim válasza:
igen, jópárat. ha elküldtem akk bnőmnek.
18 éves koromtól.. még most is van h néha küldök neki
24/F
6/10 anonim válasza:
Még nem, de nem is rossz ötlet. Kösz!
Szerintem az indexnek fogom elküldeni
7/10 anonim válasza:
Igen, a barátnőm kérte. Cserébe természetesen kaptam én is.
22 voltam, tavaly nyáron. Azóta szétmentünk. :)
8/10 anonim válasza:
Ha küldnék is akor mesztelen nem.
Szegyelős vok.
Max boxerben kűldők.
Ha akarnal kepet irj es fbn kapsz.
9/10 anonim válasza:
csináltam. nem küldtem senkinek,de egy bizonyos társ keresőn fent van.
a barátnőmnek simán küldeném,ha kérné,meg akkor is ha nem.
nagyjábol évente lövök magamról egy sorozatot,hogy lássam a változásaimat (izomzat) kb.17 éves korom óta.
10/10 anonim válasza:
Készítettem és ugyan nem a nyilvános hanem a kérésre megtekinthető képek közt a randik.hu lapon fenn van. Volt már, hogy el is küldtem de csak kölcsönösség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!