Csak én szeretek meztelen lenni? 14/f
Igen, én is ha csak tehetem meztelen vagyok. Itthon a lakásban az udvaron, nyugodtan tudok meztelnül lenni akár napokig is.
Volt már olyan, hogy meztelnül bicigliztem, sétáltam föld uton, vagy éjszaka főut mellett.
Ffi 40
Mindig is léteztek naturisták és nudisták. Olykor megfordulok környezettudatos, naturista közösségben.
Egészséges és felszabadult érzés teljesen meztelenül lenni.
Az is felszabadult érzés, h körülöttem mindenki teljesen meztelen , egy elfogadó közegben, kisgyermektől a tiniken és fiatalokon át az idősekig, nőneműek, hímneműek.
Jó buli együtt tevékenykedni: főzni, játszani, zenélni, teljesen meztelenül is. :)
Kivétel erősíti a szabályt. Akinek komoly sérülés van a testén, pl amputált végtag, illik takarni, vagy valahogyan esztétikussá tenni egy ilyen közösségben, de teljesen rendjén való, h ők is meztelenek, együtt érzek velük. Már avval érzek együtt, aki meg is érdemli. (Aki korrekt ember, vagy legalábbis amíg olyannak ismerem.)
F/30
hú, én is imádok meztelen lenni, de sajnos télen nem megoldható, mert nem fűttjük annyira a házat, hogy pucéran lehessen mászkálni :((
14/L
Előző:
Enyhén fűtött lakásban is megoldható a nudizmus:
ugrálj, sportolj, már amennyire egy szobai környezet lehetővé teszi. Vagy pogózz, zenére. :)
Néha sikerül eljutnom naturista közösségbe, ott akár sportolni is lehet: kirándulni, futni. De egy 16 fokos szobában is lehet, sőt, legalább beindul a vérkeringésed, bemelegszel.
(Az előző előtti voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!