Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghúznátok egy 41 éves nőt?
Figyelt kérdés
Én most 24 vagyok és a horogra akadt egy 41 éves hölgyemény! Amúgy nem teljesen az esetem de arra azért jó lenne! Gáz , ha megd.gom?2018. máj. 25. 16:53
2/17 anonim válasza:
Az a gáz, hogy így gondolkodsz: “arra azért jó lenne”.
Az értelmi színvonalad egy kavicséval vetekszik.
3/17 anonim válasza:
Ha kb. Gubás Gabival, vagy Várkonyi Andreával van egy szinten, akkor igen.
De egyébként nem szeretem az idős nőket
29/F
4/17 anonim válasza:
Azzal semmi gond, hogy szereted az extrém dolgokat (nekem speciel 23 évesen volt szexkapcsolatom egy 53 éves nővel), ami ultragáz, az a stílusod...
5/17 anonim válasza:
Ja, 43/N.Ez lemaradt az 1-es válaszból.
Undorító ahogyan írsz a nőről.Tényleg komolyan meghúználak csak nem szexuális értelemben.
6/17 anonim válasza:
#5: ne irigykedj :D Valld be, igencsak legyezgetné a hiúságodat, ha meghallanád, hogy nemmessze tőled egy 24 éves pasi épp azt mondja a haverjának, hogy úgy meghúznám ezt a szexi bigét és közben téged méregetne.
7/17 anonim válasza:
Én simán elkapnám ha elég jó a nő.
22/F
8/17 anonim válasza:
Öreg vagyok én már bohócnak.És elnézést mindenkitől, de nem szeretnék maszturbációs segédeszköz lenni.A kérdezőből ez a maximális, amit kinézek.
9/17 anonim válasza:
Egyszer megittál vele egy KV -t és már azt hiszed a bugyijában vagy? :D Szép álom!
10/17 anonim válasza:
Jöhet :) A gáz inkább a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!