Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 35 eves pasi lehet szerelmes tiszta szandekkal egy 18 eves szuz lanyba? .
Aljas szándékkal is lehet szerelmesnek lenni?
Mindenesetre szerelmes lehet, csak nem nagy rá az esély.
Hagyd azt a lányt, és nézelődj a korodbelieknél :) mindenkinek jobb lesz.
A lányod lehetne, haver. Elhiszem, hogy szerelmes vagy bele. Tényleg vonzóak a 18-evesek, meg jónéhány 16-éves is. De még fiatal lányként gondolkoznak, nem nöként. Amire Te is rájönnél rövid időn belül, miután összejönnétek, és véget vetnél a kapcsolatnak. Te rájönnél, hogy igazunk volt itt Gyik-en, a lány meg kihasználva érezné magát és jó esetben nem lenne fóbiája a kapcsolatoktól, és nem írtózna a férfiaktól.
Hagyd meg neki a gyerekkorát.
A szerelem elszáll, a szeretet meg nem fog megmaradni, mert feltételezem, nem is volt. Vagy mégis?
Képes lennél meghalni érte, ha szükséges lenne?
Képes lennél várni a szexszel házasságig, ha a lánynak mondjuk ez fontos?
És el tudnád képzelni, hogy felesegül veszed pár éven belül és vele éled le az életed?
Szerintem nem lenne ennek jó vége, hagyd a francba.
7-es vagyok. Ki fog használni, és otthagy. 18 vagy, ki vagyok én, hogy megmondjam, mit csinálj... szóval a te döntésed, de a véleményem továbbra is az, hogy nem lenne jó vége. Az ember úgyis a saját hibáiból tanul, de ha tehetném, megóvnálak ettől a helyzettől.
Az a 35 éves nem szerelmes beléd, csak vonzónak talál, a "friss húst" látja benned, a szűz lányt, akit majd ő avathat be a szex izgalmaiba. De ha el is juttok odáig, akkor egy idő után el fog fogyni a türelme, és vagy neked lesz egy rossz élményed az első, vagy lelép. De ha meg is történik, akkor is le fog lépni, és egy trófea leszel a sok közül.
Vannak 35 éves értelmes, normális, példa értekű Férfiak. De azok nem kezdenek ki egy 18 éves lánnyal. Ha belemenne egy ilyen kapcsolatba, azt elvből nem nevezném férfinak. Mert értelmes férfi ilyet nem csinál. Ha meg megis, akkor az sajnos nem a lovagias szőke herceg, hanem egy kiváncsi, dicsőségre vagyó és dicsekedni vágyó korosabb fiúcska. Aki csak ki akar használni.
Még ha ezt magának sem ismeri be, de 2 hónapot adok annak, hogy erre ő is rájöjjön, miután összejöttök. Egy 35 éves Férfi nem egy 18 éves lányt keres, hanem egy Nőt (ne vedd sértésnek, Te is az lehetsz/leszel, és nem korjoz van ez kötve, de 18 éves Nővel még nem találkoztam.)
Ha jot akarsz magadnak, akkor szóba se állsz vele.
Ez az én véleményem, sajnálom, ha a saját hibádból kellene erre rájönnöd, de a Te dolgod, hogy cselekszel :)
Egyébként voltam már hasonló helyzetben. Sajnos.
Akkoriban én voltam a 22 éves "férfi", és egy alig 16 éves lánnyal beleugrottam egy kapcsolatba. Nem jutottunk el odáig, hogy ezt nagyon nagyon kéne bánnom, szerencsére. De gyorsan rájöttem, hogy ez nem működhet, és hülyeséget csináltam, hogy belementem. Szakítottam. És sokáig bántott.
És az csak 6 év különbség. Nem 17...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!