Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 35 eves pasi lehet szerelmes tiszta szandekkal egy 18 eves szuz lanyba? .
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 11:04
11/20 anonim válasza:
Jeeeezus almodozzal csak😂😂 hat persze hogy szerelmes beled!!!! Nyugodtan fekudj le vele, addig azt hazudik amit akar, egy ilyen kislany barmit elhisz;)
12/20 anonim válasza:
Nem sok esély van ilyenre inkább a szex semmi más !
13/20 anonim válasza:
tündérmesét félretéve, 99%, hogy nem.
Te szerelmes tudsz lenni egy 12-13 éves srácba? Mármint ha a testét nem nézed, csak a viselkedését és az eszét.
Én 33 vagyok, mégsem tudok mit kezdeni egy 18 évessel, számomra ők gyerekek. Hiába néznek szexin ki, a viselkedés és felfogás nekem túl gyerekes
14/20 anonim válasza:
Pontosan ! 10 ev mulva ez a kerdezo luzer is csak egy lestrapalt no lesz, minden dicsoseg elszall ....most meg el akarja hinni hogy majd orokkon-orokke holtukig egyutt lesznek,majd meglatjuk 10 ev mulva
15/20 anonim válasza:
Ne higyj neki! Csak meg akar húzni egy fiatal csajt. Tudom én, hogy dolgozik, meg lazán tud vinni ide-oda, venni neked dolgokat, de csak azért hogy legyen p#na. Amúgymeg hülye lennél belemenni vele bármibe is. Ha jót akarsz magadnak akkor otthagyod a fenébe.
17/20 anonim válasza:
Minden akar meg egy kis herpesz is😂😂😂😂😂
18/20 anonim válasza:
Keress inkább egy korodbeli srácot. Csak gondolj bele, 5 év múlva amikor te még csak 23 leszel ő már 40 éves lesz, sosem értettem hogy miért buknak a lányok a náluknál sokkal idősebb férfiakra, pedig én is lány vagyok :///
19/20 anonim válasza:
Valoszinu a korosztalyabsn nem tul nepszeru (nem szep arcu) lany...szerintem az idosebbek nem olyan valogatosak igy ott tud ervenyesulni”
20/20 anonim válasza:
Na mi ujsag megkerte mar a kezed? Mi ez a mely halgatas?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!