Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha lent így tenném "rendbe"?
Figyelt kérdés
Szeméremdomb leszedve, bikinivonal is. Beljebb viszont csak rövidre vágva.2018. máj. 25. 09:44
11/17 anonim válasza:
nekem ey horogkereszt van a farkam felett
12/17 anonim válasza:
11-es, kár,hogy valszeg kamuzol.
Amúgy kérdező,bocs,hogy beleszólok,de én nőkénkt nem tudom ezt így elképzelni. Szerintem pont,hogy a "bejáratot" kéne szép simára hagynod.
13/17 anonim válasza:
lehet csak én vagyok nagyon béna, de én is így szoktam, ha az ajkaknál is leborotválom akkor vagy megvágom magam, vagy minden nap szőrtelenítenem kell hogy ne haljak meg a viszketéstől (a másik hogy nagy manőverezéseket igényel hogy mindenhol szép simára borotváljam), akkor inkább legyen egy kisebb felületen rövidre hagyva, így kényelmes és annyira nem is zavaró. Volt már hogy kopaszra borotváltam, de az öngyilkosságon gondolkodtam már mire vissza nőtt és végre nem viszketett 0-24-ben, borzalmas időszak volt.
14/17 anonim válasza:
13-as,ha megfelelő borotvával csinálod nem viszket. (Szappanos gilette)
Illetve én használzk utána intimbalzsamot ami direkt borováltkozás utánra van,de intim területekre. Ha nem használnám,akkor nekem nem csak az ajkaknál viszketne,hanem mindenhol. Így nem szokott lenni semmi bajom. :) Évek óta így csinálom és eddig egyszer vágtam meg magam,amikor megcsúszott a kezem. :)
(Nem okoskodásnak szántam,csak tanácsnak)
15/17 Kadlovác válasza:
Ha neked így ad komfortérzetet, akkor teljesen elfogadható. Ápolt és esztétikus.Szivesen látnám...
16/17 anonim válasza:
áh, ez nekem olyan túl művészi :D
igazából látatlanba elég bugyután néz ki.. persze eleve én a csupaszra esküszöm, de ugye kinek mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!