Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a puncim, csupasz, vagy fazonírozott?
Az van,hogy szingli lettem és elkezdek randizni,de azt ugye még nem tudhatom,hogy a pasinak milyen punci jön majd be: csupasz,vagy pedig a nagyon picire meghagyott szőr,fazonra szedve.(trimmelve).
Arra gondoltam,hogy fazonírozni fogom,mert az talán az 'arany középút'.Se nem szőrös,se nem csupasz,így hátha nagyobb a valószínűsége, hogy eltalálom az ízlését és tetszeni fog neki a látvány.
Így ismeretlenül mit tanácsoltok,milyen nunival érdemes kezdeni? Férfiak,mi a véleményetek?Jó a fazonírozott?
ez az élet!...Istenem...annyira variáció és lehetőség van,fazon vagy csupasz..de nekem azonban csak egy puncim van,így egy variáció van csak :(
szerintem csupasz:)
Mindenkinek más tetszik.
Tapasztalataim szerint a pasiknak mindegy milyen a nuni, csak nuni legyen.
De ha már kapcsolatban élsz, megkérdezheted a pasit, hogy milyenre szereti.
Szerintem ami neked tetszik. Persze ha már együtt vagy valakivel és neki egyéb kérése van, olyan, ami neked is belefér, akkor "meglepheted". De nem hinném, hogy egy randin azon kéne kattogni, hogy tetszik-e a puncid fazonja a partnerednek.
29N
a szemöldököt is akkor ne szedjük formára,hanem vagy maradjon rendezetlen,vagy nullás géppel kapjuk le...
logika az a hónaljban maradt,úgy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!