Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a puncim, csupasz, vagy fazonírozott?
Figyelt kérdés
Az van,hogy szingli lettem és elkezdek randizni,de azt ugye még nem tudhatom,hogy a pasinak milyen punci jön majd be: csupasz,vagy pedig a nagyon picire meghagyott szőr,fazonra szedve.(trimmelve).
Arra gondoltam,hogy fazonírozni fogom,mert az talán az 'arany középút'.Se nem szőrös,se nem csupasz,így hátha nagyobb a valószínűsége, hogy eltalálom az ízlését és tetszeni fog neki a látvány.
Így ismeretlenül mit tanácsoltok,milyen nunival érdemes kezdeni? Férfiak,mi a véleményetek?Jó a fazonírozott?
2018. máj. 25. 03:12
1/33 anonim válasza:
Ne borotváld! More hair, more joy! :)
2/33 A kérdező kommentje:
biztos,hogy nem hagyom totál szőrösen...
2018. máj. 25. 04:13
3/33 anonim válasza:
Hű, de korán kelő vagy!
Normális férfit alig érdekli, milyen a szőr a puncidon. Tartósabb kapcsolatban meg lehet kérdezni, mert bizony, hogy van, aki a bozontosat szereti, és van, akinek a csupasz tetszik.
4/33 anonim válasza:
Csupasz, az az igazi, szép szexi
5/33 anonim válasza:
Középen a szeméremdombodon hagyjál egy nagyon vékony csíkot,azt is vágd nagyon rövidre ,éppen látsszon.Szexi lány leszel.
6/33 anonim válasza:
Nekem mondjuk a csupasz tetszik, embere válògatja. Szerintem legyen egyszer trimmelt egyszer csupasz meglátod melyik jön be jobban a fèrfiaknak.
7/33 anonim válasza:
Amelyik neked jobban bejön. Utána már ki alakul, hogy neki mi jön be. F
8/33 anonim válasza:
Hagy rövidre a szőrt trimmelve. A csupasz az érzékeny bőrűeknek nem mindig jó, kipattoghat, viszkethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!