Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen legyen a puncim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen a puncim, csupasz, vagy fazonírozott?

Figyelt kérdés

Az van,hogy szingli lettem és elkezdek randizni,de azt ugye még nem tudhatom,hogy a pasinak milyen punci jön majd be: csupasz,vagy pedig a nagyon picire meghagyott szőr,fazonra szedve.(trimmelve).

Arra gondoltam,hogy fazonírozni fogom,mert az talán az 'arany középút'.Se nem szőrös,se nem csupasz,így hátha nagyobb a valószínűsége, hogy eltalálom az ízlését és tetszeni fog neki a látvány.

Így ismeretlenül mit tanácsoltok,milyen nunival érdemes kezdeni? Férfiak,mi a véleményetek?Jó a fazonírozott?

2018. máj. 25. 03:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindegy, nem ez fog számítani ha már addig eljutsz :)
2018. máj. 25. 07:00
 12/33 anonim ***** válasza:
34%

Mikor estünk át a ló túloldalára?

A 2000-es évek elején még senkinek sem volt baja a szőrössel... :(

2018. máj. 25. 07:06
 13/33 anonim ***** válasza:
48%
Csupasz a legjobb !
2018. máj. 25. 07:12
 14/33 anonim ***** válasza:
25%
Fazon, valami jó szexire! :)
2018. máj. 25. 07:20
 15/33 anonim ***** válasza:
Csupasz, vagy fazon. Igazából mind1 csak borostás ne legyen mert lereszeli a nyelvem :/ :D
2018. máj. 25. 07:26
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Csupasz hátha velem randizol
2018. máj. 25. 07:37
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
fazon tol nincs szexibb de néha legyen csupasz is kell a változatosság.26f
2018. máj. 25. 07:42
 18/33 anonim ***** válasza:

Csak nagyon halkan kérdezem, hallott már valaki olyat, hogy a pasi meglátta a nőt meztelenül, majd hátat fordított, és hazament, mert szőrös/borotvált/trimmelt volt a nő puncija?

(Nem kivánt törlendő.)

Talán egy falusi kocsma hátsó udvari wc-jében tudok ilyet elképzelni, 16 éves, írástudatlan legénykétől, de még inkább ott se.

Tartós kapcsolatban egy idő után ki lehet próbálni, mintegy játékból, és ha megtetszik, maradhat. Szerintem ez a rendje. Ja, és ha mondjuk egészségi, kozmetikai gondot okoz, akkor normális ember belátja.

2018. máj. 25. 07:45
 19/33 A kérdező kommentje:
Hát én már olvastam sok helyen,hogy pl a csupaszt sok pasi túl kislányosnak,"éretlennek" tartja,olyan,mintha kiskorúval lenne és ezért nem jön be neki a csupasz
2018. máj. 25. 08:05
 20/33 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem a punciddal randizol... :D ha egy férfit megfogsz, azt a személyiségeddel, kisugárzásoddal teszed. És ha tényleg eljuttok odáig, akkor meg ha tetszel neki, akkor borotváltan és szőrösen is be fogsz jönni neki.

Volt barátnőm, akinek csupasz szokott lenni, nekem nagyon tetszett. Volt olyan, aki csak rövidre vágta. Az is tetszett. Ha szeret a férfi, akkor mindegy ;)

(Ha meg finnyáskodik, akkor az nem férfi, hanem nagyranőtt fiúcska... :) )

2018. máj. 25. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!