Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most megalazo lenne a ferfiakra nezve?
Az h csak olyan ferfival szexelek akinek a farka is tetszik?
Akarmilyen helyes a pasi ha a farka nem tetszetos akkor elutasitom akar szex elejen is. Nem nem a nagysagat nezem hanem h milyen formaju. Szep e a szememnek amit latok.
Nem velemenyezek.
Kosz a megertest :-)
Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek meg vannak a saját szabályai. Ha ezt úgy tudod neki ott megmondani, hogy nem bántóan hanem normáisan. Akkor meg pláne nem gond.
De pl. neked hogy esne, ha miután rápörögnél az estére, s menne a petting, nedvesedne a bugyid, s amikor kicsomagolja a melled azt mondaná a srác: bocs... ilyen csöcsökkel én nem kezdek mert nem szépek.
Hogy éreznéd magad?
Vagy ha nem így, akkor hogy zajlik nálad egy elutasítás a f@rok szépséghiány miatt?
Mint irtam nem zavarna
Ez is resze a dolognak h nem feltetlen kellek a pasinak meztelen. Ha igy adodik akkor oltozes es haza. Ennyi volt akkor. Inkabb az zavar ha megis ugy mezy bele h nem tetszem. Az mar kihasznalas inkabb.
Visszafele igy korrekt. Ha nekem nem tetszik amit latok akkor csak sajnalatbol nem megyek bele. Nem fogom megeroszakolni csak mert kanos a pasi es all neki. Visszafele sem varom el.
Ne legyen orál és kész.
Legyen csak szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!