Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez most megalazo lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most megalazo lenne a ferfiakra nezve?

Figyelt kérdés

Az h csak olyan ferfival szexelek akinek a farka is tetszik?

Akarmilyen helyes a pasi ha a farka nem tetszetos akkor elutasitom akar szex elejen is. Nem nem a nagysagat nezem hanem h milyen formaju. Szep e a szememnek amit latok.

2018. máj. 21. 07:36
1 2
 1/18 Heart of Darkness ***** válasza:
98%
Szerintem csak szimplán hülyeség.
2018. máj. 21. 07:38
 2/18 A kérdező kommentje:

Miert lenne az ?

Meglatom es nem tetszik "elmegy az etvagyam" tole

Hany ilyen kerdes volt mar h neki nem tetszenet bizonyos puncik..? Akkor miert baj h nekem meg nem tetszik pl ha tul sotet szinu ?

2018. máj. 21. 07:44
 3/18 anonim ***** válasza:
Rám nézve nem, mert az enyém szép. 😀😀😀
2018. máj. 21. 07:48
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Tégy úgy, ahogy Neked jól esik!

A Te puncid,cicid sem tetszik mindenkinek, valószínűleg....

2018. máj. 21. 07:48
 5/18 A kérdező kommentje:

Igen igy gondoltam en is.

De a baratnoim azt mondtak h ez megalazo, ha mar ott vagyok h latom az allo farkat akkor mar ne lepjek vissza. De ha nem tetszik ...???

Epmegy a kedvem tole ugy meg miert csinaljam?

2018. máj. 21. 07:53
 6/18 Heart of Darkness ***** válasza:
100%

Szerintem meg felszínes hülyeség továbbra is. Belegondolva pedig igen is megalázó dolog. Gondolj bele neked, hogy esne lelkileg, ha szex előtt valaki "de csúnya puncid van, menj inkább haza" vagy nem tudom.. na? Nem éreznéd magad megalázva? Gondolom nem úgy lennél vele, hogy nincs semmi gond, nem tetszhet mindenkinek.

Egyébként meg aki a nemi szerve alapján ítél meg valakit az egy kretén. Nyilván mindenkinek vannak puncik és farkak amik úgymond jobban tetszenek, de ha az illető ápolt akkor úgy gondolom, hogy egyáltalán nincs olyan, hogy csúnya punci, vagy épp farok. (Most abba ne menjünk bele, hogy milyen extrém esetek vannak, aki pl nem egészséges vagy stb)

Ezzel szerintem keressél fel egy pszichológust mert ezt nem tartom normális dolognak. Gondolj csak bele, mi lesz veled, ha jön egy srác akivel mondjuk nem juttok el a szexig csak 1 hónap után, de amúgy nagyon jól kijöttök egymással és van 4-5 randitok.. akkor az egész jól alakuló kapcsolat kuka számodra, mert neked nem ideális az illető farka ahhoz a képhez amit bevéstél a fejedbe?

2018. máj. 21. 08:00
 7/18 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az is fontos h a parom nemi szerve is tetszen nekem ! Elvezettel nyuljak hozza ! Jo erzessel gondoljak ra ! Ugyan ugy a teste resze.

Volt mar ilyen eset, megkaptam h neki a nagyobb kilogo kisajkak tetszenek. Mondtam ok ez van. Ha nem kell az enyem elmehetek. Megis csak kellet neki.

Tudom h nem tetszhet mindenkinek. Es ? Akadjak ki ? Felesleges.

2018. máj. 21. 08:14
 8/18 anonim ***** válasza:
És ha a farkam a legszebb részem?
2018. máj. 21. 08:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Hááát, érdekes, hogy amikor már ott vagy egy álló faroknál, nem vagy annyira felizgulva, hogy minden legyen..., de továbbra is azt mondom, igazad van,tégy úgy, ahogyan neked jó. Engem is lehangol egy büdös száj, punci, tigriscsíkos bugyi, stb.,.....
2018. máj. 21. 08:16
 10/18 anonim ***** válasza:
És véleményeznél is esetleg?
2018. máj. 21. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!