Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mellszex miért megalázó egyesek szemében?
Hallottam csajoktól, hogy szerintük megalázó a mellszex..de akárhogy végiggondoltam nem értettem miért.
Miért?
Nem is fájdalmas és én alázást se látok benne...aki hasonlóan vélekedik leírná?
szerintem nem megalázó, pedig nekem is van egy pár dolog, amiről azt gondolom, hogy az (pl. anál, arcra élvezés, stb.), de a mellszex pont nincs ezek között :D
25N
Kb ugyanaz, mint bármi más.
Az az, amit annak fogsz fel.
Teszem azt valakinek a pisi szex sem az.
De van akinek minden az, ami nem egyenlőség alapú. Csak hogy nem egyenlő a két fél. Eleve van aki behatol, általában ő a dominánsabb. Általában.
De van akinek semmi sem az, amíg élvezik mindketten.
Szerintem nem az, az más kérdés, hogy a 75/B-s mellemmel nekem soha nem lesz részem benne:D
Amúgy meg felfogás kérdése, ahogy előttem is mondták, ne keresd benne a logikát.
A femináciknál a misszionárius szex is megalázó és szívük szerint betiltanák, sztem meg egy rohadt jó póz, ahol lehet a pasit ölelgetni kézzel-lábbal:D
Nem vagyunk egyformák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!