Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti végig néznétek egy férfit önkielégítés közben hogyha az tetszene is nektek? PL:jóképű, izmos, jol öltözködik.
Figyelt kérdés
tetszene ez nektek?
KOR
2018. máj. 20. 15:29
1/8 anonim válasza:
Úgy látom önbizalomban nincs hiány! Nyugi, senki nem akarja, hogy kiverd előtte. A pasinkat megnézzük, de idegen nem érdekel.
2/8 anonim válasza:
többször néztem végig kamerán egy bizonyos pasi. több mint 10 évvel idősebb tőlem, nem mondanám kifejezetten jóképűnek, de csúnyának sem, 170cm, van egy kis poci is, inkább mackós alkat, mint sportos, és nem, nem is gazdag!
de olyan kisugárzása van, és olyan dumája, hogy oda vagyok meg vissza. szóval semmi köze ahhoz, hogy milyen kigyúrt, vagy milyen márkájú cipő van a lábán. 26nő
3/8 anonim válasza:
időnként ránézek az egyik ilyen oldalra. 23N
4/8 anonim válasza:
A nőm meg van veszve érte, hogy megnézhesse, de csak Viberen, szóval amikor nem vagyunk együtt. (Majd hülye lenne elpazaroltatni a patront, amikor ő is ott van!)
Kérdeztem, hogy néz-e ilyen videókat, de azt mondta, hogy nem, nem izgatja. Hmmm... És nem vagyok jóképű, sem izmos, sem magas, és nincsen Armani, se Boss öltönyöm.
5/8 anonim válasza:
Nem rossz dolog. Neha hizelgo h neked/rad veri ki
8/8 Trixiék válasza:
Idegent nem nézek, az gáz szerintem! Párom viszont izgat! Szóval hidd el nem szokott ilyet nézni ha azt mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!