Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » G-pontos / hüvelyi orgazmus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

G-pontos / hüvelyi orgazmus, akiknek sikerült! Pontosan mi váltotta ki az első csiklóizgatás nélküli orgazmusotokat?

Figyelt kérdés

Ha vibrátor, pontosan mekkora, milyen alakú, milyen fajta?

Ha a pasid, hogyan, kézzel/pénisszel/eszközzel, milyen pózban, mennyi idő után, hanyadik aktusnál?

30N, szeretem és élvezem a szexet, de elélvezni csak csiklóizgatással tudok, azt sem szex közben.

A kérdésem azokhoz a nőkhöz szól, akiknek eleinte csak csiklóorgazmusuk volt, később pedig valahogy sikerült a G-pontos orgazmus.

* Nem vagyok feszült, nem görcsölök rá.

* Kérlek, ne írjátok, hogy "a nőknek csak X%-a képes rá", meg "nem bizonyított hogy létezik" és hasonlók. Érzem, hogy jó odabent, csak nem eléggé. :) Szeretném a tapasztaltabbaktól megtanulni.

Tehát kérlek, írd le minél részletesebben: neked mi váltotta ki az első csiklóizgatásmentes orgazmusodat?

2018. máj. 19. 05:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%

Én eddig minden csajomnak megtaláltam a G pontját.

Volt aki nagyot élvezett tőle, volt akinek csak nagyon jó volt a GH pont izgatáása, de nem élvezett el tőle. De mindegyik lány nagyon elégedett volt a G pontja izgatása után.

2018. máj. 19. 07:27
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

#1 Alig vártam, hogy újabb pasi “szexisten vagyok” dumáját olvassam :D Olyan vicces, hogy minden pasi ezt hiszi magáról, közben..na mindegy, hagyjuk.

Nekem úgy sikerült elérni, hogy kiskilfli-nagykifli pózban, a srác kézzel izgatta a csiklómat is. Hu, az fantasztikus orgazmus volt. De csiklóizgatás nélkül, csak szex közben nem tudok elélvezni.

2018. máj. 19. 07:39
 3/20 anonim ***** válasza:
39%

,,de elélvezni csak csiklóizgatással tudok, azt sem szex közben."

Félre ne érts nem vitázni akarok, vagy gúnyolódni, de krumplipucolás, vagy autómosás közben szoktál kielégülni? Azt gondolom és szerintem nem vagyok vele egyedül, az is szexnek számít, ha a felek manuálisan izgatják egymás nemi szervét.

A másik dolog pedig! Azt hittem, hogy ez a hüvelyi orgazmus mizéria csak a tizenéves lányok problémája, akik mindenféle női újságokban azt olvassák mennyivel magasabb rendű dolog, ha egy nő képes a hüvelyi orgazmusra.

Az én nézetem szerint nincs külön ilyen és olyan orgazmus. A csikló felel a női orgazmusért, de minden az agyban dől el. Vannak hölgyek, akik képesek úgy is kielégülni, ha közvetetten éri inger a csiklójukat, és léteznek olyanok is, akiknek az kell, hogy a csikló azon része kapjon ingert ami szemmel látható és tapintható. Te ehhez a csoporthoz tartozol, el kell fogadnod.

Nem azután kell menni, ami lehet nem elérhető a számodra, hanem azt kell élvezni, ami megadatott. Azt hiszem a párod is sokkal boldogabban kel fel mellőled az ágyból, ha látja rajtad, az elégedettséget, mintha folyton némi csalódottság látszik az arcodon.

2018. máj. 19. 08:20
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem volt, amíg ezt meg nem vettem.

[link]

2018. máj. 19. 08:39
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Én az a típus vagyok, aki akarva akaratlanul is képes mind2- re . Vannak napok, amikor jobban kívánom a sexet, akkor teljesen mindegy hogyan mikor de hüvelyi orgazmussal élvezek el.
2018. máj. 19. 12:07
 6/20 anonim ***** válasza:
20%

25 éves srác vagyok, de eddig minden egyes barátnőm képes volt egymás után több hüvelyi orgazmusra viszonylag rövid időn belül.

Szerintem hülyeség, hogy valaki nem képes rá, vagy hogy ez adottság kérdése. Nem gondolom magam "szexistennek" vagy nem tudom minek, mit amit feljebb írtak, de egyszerűen ezek a tények. Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi váltotta ezt ki, csak jött. Minden egyes alkalommal.

2018. máj. 19. 13:40
 7/20 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt sejtem, hogy elég hasonló lehet mint a csiklói, ugyanis ugyanaz a szerv okozza. A csikló szára befelé folytatódik, a G pont gyakorlatilag a csikló másik fele.

Így néz ki a csikló / klitorisz belül

[link]

Így helyezkedik el

[link]

2018. máj. 19. 17:07
 8/20 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom olyan lányok leírásait, akiknek eleinte nem volt (vagy csak csikló által volt), aztán összejött :)
2018. máj. 19. 17:08
 9/20 anonim ***** válasza:
98%

Szia! Nekem sok évembe telt, mire el tudtam élvezni szex közben: misszionárius póz, de úgy, hogy teljesen rád fekszik a férfi, és lent is nehezedjen rá a csontjával a tiedre

És ez a kis súrlódás sokat segít.

Nekem legalábbis így kezdődött. Misszionáriusban azóta így mindig el tudok élvezni, percek alatt, sőt azóta már más pózokban is sikerült.

Pedig azelőtt vagy 4 évig nem ment! :)

24/N

2018. máj. 20. 15:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nőnek messze nem elég a fizikai kontakt a hüvelyi orgazmushoz, ha nincs meg a kellő lelki háttér. Olyan férfi, akit imádsz, aki úgy el tudja venni az eszedet, hogy ki se látsz a külvilágra, akinek a karjában teljes biztonságban érzed, s totál elengeded magad.
2018. máj. 20. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!