Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hülye kérdés, de huszoné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülye kérdés, de huszonévesen mennyi idő után szoktak a párok szexelni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal, párszor találkoztunk és megvan az összhang. 2 hete ismerem, csókolózni már csókolóztunk, ő már tovább is ment volna, én viszont korainak érzem. Mondtam is neki, meg is értettem, de kicsit frusztrálva érzem magam, persze nem az idő számít és nem tudatosan utasítom el, egyszerűen csak szeretném jobban megismerni.

Manapság már ez a megszokott, hogy akár 1-2 hét ismerkedés után is van szex? :D

Nemrég ért véget egy hosszú párkapcsolatom, szóval nem iagzán tudom hogy megy ez, meg egyébként sem vagyok kalandozgatós, a srác nagyon megértő, egy percig sem erőltet semmit, mondta is, hogy semmi gond, majd ha úgy érzem megtörténik.

Kinek mi a véleménye?

2018. máj. 18. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

"nem az idő számít és nem tudatosan utasítom el, egyszerűen csak szeretném jobban megismerni"

Ez az, ami számít! Ne foglalkozz azzal, hogy ki-mikor csinálja! Az a lényeg, hogy te mikor érzed megfelelőnek! Ez teljesen szubjektív dolog: van, aki már az 1.randin szexel, más meg hónapokat vár.

2018. máj. 19. 00:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Jogos, köszi! :)
2018. máj. 19. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Ha neked való fiú, akkor akár 2-3 hónapot is kivár. Annál több szerintem már teljesen irreális, de neked kell érezni.

Ha emiatt kiakad, nem lehet ő a igazi. ;)

2018. máj. 19. 05:24
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Esküvő után.
2018. máj. 19. 06:19
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Ha egy pasi azért dob, mert hamar szexeltek, akkor nemis akart volna többet, ha hónapokat vársz sem. Ha viszont szimpi vagy neki és akarna többet, akkor tökmindegy, mikor van szex. Nem kell 5 perc után lefeküdni, de értelmetlen heteket, hónapokat várni, ha amúgy kívánjátok egymást.
2018. máj. 19. 07:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Volt olyan, hogy a második randin szexeltünk (második találkozás az életünkben!) és együtt voltunk két évet.

Voltak első szexek még 3-4 randi után is, de olyan is hogy vártam kb 1,5 hónapot, de mondjuk ott nagyon tetszett a lány személyisége, talán az egyik legjobban valaha.

Meg azért az eltelt idő is számít ÉS a randik száma. Volt lány akivel tudtunk találkozni hetente háromszor is. Ott korai a két hét utáni szex hatodik-hetedik randin? (Nem)

26/F

2018. máj. 19. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Ez változó. Én sosem vártam 1-2 hétnél tovább a szexszel, hiszen mindig olyan pasikkal ismerkedtem, randiztam, akikkel már ránézésre is szívesen ágyba bújtam volna. Az a kis idő arra kellett, hogy annyira megismerjem őket, hogy különösebb gáz nincs velük. De tudom, hogy nem mindenki ilyen biztos a dolgában. Mindenki a maga ütemében jut el a szexig. Nem kell ezen különösebben agyalni, mert a végén csak rágörcsölsz. 34N
2018. máj. 19. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, mindegyik sokat segített! :)
2018. máj. 22. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!