Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésekből és rájuk érkezett válaszokből azt szürtem le, hogy a legtöbben érzelmek nélkül akarnak szexelni. Miért?
Nem vagyunk kutyák. Az érzelmek természetesek és tök jók. Mi baj van velük? Miért akarja mindenki elnyomni őket? Félnek a felelősségtől?
Egy jó kapcsolatot jó szexszel sose fog tudni (szerintem) helyettesíteni csak egy jó szex.
A szex önmagában egy primitív cselekedet, az állatoknak is megy. Sok ember nincs megáldva komolyabb érzelmi intelligenciával, vagy lusta kicsit agyban rádolgozni, vagy elhiteti magával, hogy az érzelmek nyálas dolgok, nem éri meg időt, energiát pazarolni rá. Vagy ott a másik tábor, egyszerűen csak nem akar csalódni, pofára esni az érzelmekkel, mert ugye az köztudottan fájdalmas utólag. Lényegében egyszerű a válasz, ha egyszerű a kitűzött cél, kisebb a sikerélmény is, de könnyebben megszerezhető és/vagy feldolgozható a sok kicsi, mint a kevesebb nagyobb, amiben nagyobb a mély érzelmi/lelki kudarc esélye is.
Nincs az érzelmekkel semmi baj, csupán annyi, hogy sokan nincsenek megáldva vele már genetikailag, vagy neveltetés hiányából fakadóan, vagy szociális elnyomás hatására kukázzák, hogy megfeleljenek az átlagnak.
Igazad van kérdező!
De sajnos a mai világ az érzelem nélküli, szabad szexualitást neveli bele az emberekbe és főleg a fiatalokba - megrontva ezzel a lelküket és kiégetve az érzékeiket.
Szerintem sokan (és főleg a pasik) azért akarnak érzelem nélkül szexelni, mert így kényelmes nekik, nem kell elköteleződni, nem kell felelősséget vállalni, nem kell kötődni, nem kell udvarolni, nem kell esetlegesen felesleges köröket futni, nincs csalódás, csak a puszta élvezet és a partnerváltogatás izgalma.
Sajnos a nők is tehetnek erről, mivel túl könnyen adják oda magukat, sőt sok kislány még fut is a pasi után - nincs bennük semmi tartás, de nem is szereznek tekintélyt, sem tiszteletet.
Használják egymást az emberek, aztán eldobják, mint egy taknyos papírzsebkendőt és jöhet a következő.
Keresik a boldogságot, de az orgazmus, csak átmeneti örömet okoz, ezért csinálják gyakran.
Képtelenek felfogni, hogy a tartós kapcsolat és a családi boldogság az, ami egyedüli értelmet, értéket, tartalmat és tartós megelégedettséget vihet egy ember életében és amikor erre rájönnek, akkor már túl késő, mert megöregednek és magányosan halnak meg.
#3 Képtelenek felfogni, hogy a tartós kapcsolat és a családi boldogság az, ami egyedüli értelmet, értéket, tartalmat és tartós megelégedettséget vihet egy ember életében
A tiédbe lehet, csak nem vagyunk egyformák.
Mert így nem kell felvállalni egy kapcsolatot tehát nyugodtan lehet fogadni a másik fél közeledését
Mert nincs ezáltal felelősség ergó f@*zrol f@*zra, punciból punciba lehet ugrálni
Nincs kötelezettség nincs megcsalás miatti rettegés nincs semmi ilyen csak az állati ösztönök oszt cső...
Ez a mai világ... Jó reggelt
Azért mert totál tudatlan vagy!
Érzelmek nélkül nem lehet szexelni!
Szerelem nélkül viszont lehet, de ha már lefekszel valakivel ott vannak érzések még ha nem is annyira komolyak. Szóval nem kéne a homokozóból vett bölcsességeket világmegváltó életfilozófiaként reklámozni!!!
35F
A 2-esnek üzenném hogy az állatok párzanak nem szexelnek! Ha neki csak annyi a szex amit a kutyák meg a majmok csinálnak akkor elég silány lehet a nemi élete!
Az emberek közt a szex egy összetett testi és lelki kapcsolódás tele érzelmekkel vággyal bizalommal. Ez egy nagyon intim és bensőséges dolog és egy csodálatos valami, ami rohadtul nem olyan mint amikor két állat utódot csinál!!
35F
https://www.youtube.com/watch?v=AzY8TPYP-iE
hallgasd végig kérdező.
"A 2-esnek üzenném hogy az állatok párzanak nem szexelnek! Ha neki csak annyi a szex amit a kutyák meg a majmok csinálnak akkor elég silány lehet a nemi élete!"
Bevallom rosszul fogalmaztam, és nem voltam hirtelen tisztában a szex pontos fogalmával. Ez rendben. A második mondat viszont nem tudom kire irányult, mert hogy én köszönőviszonyban sem vagyok azzal a primitív személyiségtípussal, amit felvázoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!