Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha egy hagyományos wc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha egy hagyományos wc papir gurigába nem fér bele a farkam akkor az elég vastag?

Figyelt kérdés

2018. máj. 18. 22:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ne értse félre senki nem vagánykodom és nem is azért írtam hogy mutogassam magam.Hanem mert érdekel a válasz én személy szerint nem teljesen vagyok megelégedve vele szerintem lehetne egy kicsit vastagabb és őszintén szólva kicsit nagyobb is.
2018. máj. 18. 22:25
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Ezt hiszem ha látom!
2018. máj. 18. 22:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira ez a vastagság nem ritka, az enyém is olyan vastag, hogy nem tudom áttolni rajta.

Lesz olyan nő akinek vastag leszel de lesz olyan is aki élvezni fogja. Viszont kevés olyan nő lesz akivel majd csinálhatod popóba is, ehhez szokj hozzá.

Nekem van képem is róla, ha hitetlenek egyesek.

27F

2018. máj. 18. 22:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát basszus nem fogom lefotózni de őszintén szólva idegesítőek ezek a válaszok és lehet hogy meggondolom.De nők válasza érdekel basszus. Akkor most jó vagy nem?
2018. máj. 18. 22:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező összekeverte az alufólia/folpakk gurigájával XD
2018. máj. 18. 22:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Ó már inkább nem is érdekel nem idegesítem magam rajta értelmes ember úgysem ír mint látom inkább ne írjatok.Amúgy is mindegy mert már nem változik úgysem.
2018. máj. 18. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jó Pistike. Szeretnél vastagabbat? Lovak imádni fogják.

Nők maximum sikongatni tőle.

Au au it hurts. Mire jó ez neked.

2018. máj. 18. 23:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Én a sajátommal nyitom a sört. Már törtem sörösüveget is a dákómmal.

3 napra rá szedték ki a szilánkokat es 2 hónapig nem szexelhettem

2018. máj. 19. 00:27
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Barátomnak is kb ilyen 🙂 ettől vastagabb nem kell... ha először vagy a lánnyal akkor jobb óvatosnak lenni van akinek ez vastag sőt tobbségnek... aztán majd megszokja🙂 szerencsés vagy 👌🙂 hosszúsága mennyi?
2018. máj. 19. 02:24
 20/22 A kérdező kommentje:
pár mm-vel 19 allatt
2018. máj. 19. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!