Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Durva lábfétis - fordítva....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva lábfétis - fordítva. Vajon a lányoknál is van?

Figyelt kérdés

Napi szinten lehet olvasni olyan kérdéseket amit férfiak írnak arról, hogy mennyire izgatja őket a nők lábszaga. Tudom persze, hogy vannak lábfétisiszta nők akik szeretik a partnerük lábát simogatni, esetleg puszilgatni, de az egy sokkal enyhébb verziója ennek a lábfétisnek.

De vajon hány olyan lábfétisiszta lány van aki szereti a többség által "taszítónak nyilvánított" dolgokat? Pl. szereti szagolni a partnere lábát? Vagy lenyalogatni róla az izzadtságot, koszt?

Biztos, hogy létezik ilyen, egy Lauren Goodger nevű angol celeb pl. felvállalja, hogy imádja a pasija lábát szagolni edzés után és ezt ki is posztolta:

[link]

Én még egy ilyen lényt ismerek hallomásból, ő viszont titkolja és eltemeti magában.

Lányok, van köztetek aki kedveli ezt vagy legalább valami hasonlót? Kérjek legyetek bátrak és írjátok meg.

Anonim az oldal, senki nem fogja tudni, nem kell szégyellni. De ha valaki nagyon nem akarja ide beírni, jöhet magánba is.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány ilyen lány van és vajon kiélik-e a vágyaikat vagy csak vágynak rá folyamatosan, de elnyomják, mert szégyellik.

2018. máj. 18. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Hapsi vagyok: érdekes a kérdés, én is gondolkodtam már ezen. Szerintem aki ezt nőként bevállalja, az nem önszántából - tehát lát egy hapsit és "hú, de bejönne a lába" érzése támad, mint a hapsiknál -, hanem pont, hogy a barátja lábfétise általi elfogadás hatására, viszonzásként vállalná csak be. A nők valahogyan másként működnek, náluk spontán lábfétisesség (akár férfira, akár nőre vonatkozóan) nincs.
2018. máj. 18. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan létezik, de azért nem véletlen, hogy fordítva jóval gyakoribb. A férfiak általában olyan ruházatot viselnek: hosszú nadrág, zokni, zárt cipő, ami nem sokat mutat meg a lábukból. Leszámítva persze a strandot, illetve hasonló, közvetlenebb helyeket, de munkában mondjuk még nyáron is a fenti a legtöbb helyen az elvárt öltözködési mód. Ezzel szemben a nők meg igyekeznek minél többet megmutatni a lábukból. Nők esetén a szoknya, harisnya, plusz nyitott szandál vagy cipő még munkában is teljesen elfogadott. A magasított talpú, illetve sarkú cipőkről már nem is beszélve, amik még inkább a lábakra irányítják a tekintetet. Szóval ezek után ne lepődjünk meg szerintem, hogy a férfiak általában figyelik a női lábakat. :)
2018. máj. 18. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Igen , napi szinten lehet olvasni a savanyú talpszagi kérdéseket, viszont azok egy ember kérdései.

Innentől ki lehet számolni vajon hány embert izgat.

2018. máj. 18. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:

A lábfétis a leggyakoribb fétis 10% körüli a előfordulása. Akik kedvelik azok közül sokan elfogadják vagy kifejezetten szeretik a láb természetes illatát is. Nagyon gyakori fétis. Én pár éve megtanultam hogy lehet felismerni valakin. Nagyon sokan imádják a női lábakat, azok közül is akik tagadják. Még ha nem is a kifejezetten kellemetlen szagra mennek rá, de egy valódi lábfétises nem fogja elhajtani a barátnőjét lábat mosni akkor se, ha egész nap zárt cipőben volt.

Lehet, hogy valaki egy kérdést ismételget minden nap, de az biztos, hogy rajta kívül is vannak még pasik akiknek ez bejön. Pont a napokban volt egy hasonló kérdés és ott nők is bevallották, hogy csinálták a pasijuknak.

De igazából nem is ez a lényeg, a kérdésben is írtam, hogy igenis létezik olyan nő aki erre izgul, ha nem elég bizonyítéknak a kép, akkor keress rá az illető nevére, egy elég híres celeb aki az instájára töltötte fel, hogy szagolja a barátja izzadt lábát és imádja.

Van ilyen nőben is, de gondolom elég ritka, biztos sokan el is nyomják. Azért még picit reménykedem, hogy jelentkezik egy lány aki elismeri, hogy őt izgatja.

Olyan videókkal tele a youtube amiben fiatal lányok a saját lábukat szaglásszák csak úgy poénból és látszik, hogy szórakoztatja őket. Szerintem hatalmas a látencia a nők között a megbélyegzéstől való félelem miatt.

2018. máj. 18. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Jelen! Én nagyon szeretem barátom lábát szagolgatni egy hosszú nap után és nyalogatni is. viszont az a nagyon erős lábszag, ami az egész szobát betelíti már nekem sem vonzó. Szerencsére neki nem szokott olyan lenni. Bár a lábfétisem inkább a taposásra irányul, az a fő fétisem, de ugyan úgy, ahogy egyszer már fent említettem szagolgatni is imádom. 19/L
2018. máj. 31. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!