Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a labfétis beteges akkor ez egy betegség?
1, Nem beteges, csak rendkívül ritka az olyan nő, akinek bejön. Talán azért, mert eleve nem ismeri a gyaksziban ezt a dolgot, helyette ismeri az elcsépelt orált, anált és tsi.-t;
2, Félnek az ismeretlentől;
3, Van rá kezelési mód, a hatékonysága kérdéses. (F)
Nem maga a lábfétis a beteges. Hanem az lenne a normális, ha a szexuális orientációdnak megfelelő nemű másik ember váltaná ki belőled az izgalmat. Ha csak bizonyos testrészei,vagy akár kiegészítők használata stb az eltér a normálistól. Ettől még nem vagy beteg meg ilyenek, de érdemes lenne elbeszélgetni erről pszichológussal. Általában mindennek van oka. Kérdés, hogy ha kiderül az ok, van-e rá időd, pénzed stb hogy dolgozz rajta.
Nekem a bdsm ilyen, már egyáltalán nem foglalkozom vele. Nem mondom hogy nincs benne a fantáziámban, de testileg nem vágyom rá, és míg korábban mazochista voltam, a fájdalom mostanában taszít és megrémít. Engem nem zavart ez a perverzióm, de ahogy elkezdtem dolgozni a gyerekkori traumáimon pszichológus segítségével, szépen lassan leépült ez is, anélkül hogy összekapcsoltam volna a kettőt. Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki akinek a bdsm a fétise, azt gyermekkori traumák érték, de nekem úgy tűnik valahol ez volt az oka, és ahogy oldódott az egyik terület, úgy került egyensúlyba a másik is.
milyen az a "beteges labfétis" ?
a labfetis vagy van vagy nincs.
nem beteges. tok jo. nekem is van. imadom. a csajok is szeretik (99%-ban). mindenki jol jar. ne kuzdj ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!