Lábfétis mennyire elutasítandó a lányoknál?
Lábfétis, taposás stb.. Igazából nem nagyon szeretem hírdetni, hogy ilyenem van és ráerőltetni se szeretném soha senkire. Eddig egyetlen egy embernek mondtam el ő csak szimplán vállat vont felette. Ez ennyire rossz dolog lenne?
17/F
Eddig minden labfetises aki ram írt, nagyon durván idegesítően nyomta a fétisét.
Igazából lényegtelen milyen fétised van, mert egy jó kapcsolatban lehet kompromisszumot és megoldást találni bármire szinte.
Azon kell elgondolkozni hogy mi a fontosabb nekem, a fétisem vagy a kapcsolatom?
Ha a válasz a kapcsolat, akkor nagy az esélye, hogy a fétis is kielégítést nyer. Ha viszont a fétis, akkor lehet fizetni az elhasznált nőknek (prostiknak), mert normális ember nem kezeli a párját eszköznek a vágyai kiéléséhez.
Valamiért sok ember a nemi szerve kielégülését tekinti elsődleges, mindenek felett álló dolognak, aztán sír hogy neki olyan extrém fétise van amit senki nem vállal be. Valójában ez nem így van, csak nem látják a fától az erdőt.
Semennyire sem. Amelyik csaj ezt elutasitja es nem engedi h elvezkedj a laban azzal a helyedben ossze se jonnek. Hisz ez a minimum ha szeret teged, es azert is vagy valakivel kapcsolatban h kield az ilyesmit.
Ez nem rossz dolog, csak sok a gyoker csaj aki annak konyveli el, mert segghulyek.
Az én páromnak is ez a fétise. Nem nagy dolog. Annyi,hogy szex közben vagy előjátéknál nagyobb súlyt helyezünk a lábamra. De úgy ennyi. Mivel a talpam amúgyis érzékeny meg szeretem ha szeretgetnek ezért ez sosem okozott gondot.
(Mindketten 18 évesek vagyunk)
Ez egy ártatlan dolog.
Nőként így gondolom.
Az egyik volt barátomnak lábfétise volt és állandóan a lábamat akarta masszírozgatni meg arra kért, hogy elégítsem ki a lábammal..És amikor mondtam, hogy azt már nem szeretném, még besértődött :D
Szóval én ezek után nem jönnék össze ilyen fiúval, szerintem gusztustalan ez az egész dolog. Vagy ha mégis ilyen fiúval hozna össze a sors, akkor engem hagyjon ki ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!