Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lábfétis mennyire elutasítandó...

Szali00 kérdése:

Lábfétis mennyire elutasítandó a lányoknál?

Figyelt kérdés

Lábfétis, taposás stb.. Igazából nem nagyon szeretem hírdetni, hogy ilyenem van és ráerőltetni se szeretném soha senkire. Eddig egyetlen egy embernek mondtam el ő csak szimplán vállat vont felette. Ez ennyire rossz dolog lenne?

17/F

2017. aug. 17. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem rossz.
2017. szept. 1. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
"Valamiért sok ember a nemi szerve kielégülését tekinti elsődleges, mindenek felett álló dolognak, " Azt hittem ez tök általános dolog.. :D Na jó, nyilván nem, de mindenki ÖNZŐ valamilyen szinten, nekem ne mondja senki hogy nem. :D
2017. okt. 4. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:
10. Nem, hanem fogja fel, hogy én azt nem akarom csinálni, vagy ha nem tud ilyen lábszex meg ilyesmik nélkül élni, akkor szakítson és keressen olyan lányt, akinek ez tetszik.
2017. okt. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!