Mi ez a jelenség a lányoknál, és miért? Titeket nem zavar?
Ez már óvodás korom óta elkísér egészen a felnőtté válásig, a lányoknak ez az idegesítő tulajdonsága. Legyen az egyiknek a neve Evelin a másik Olga (xD, fiktív női nevek. Nem gondolok senkire)..
Na szóval mi a fenének van az hogy ha Evelin mondani akar valamit Olgának akkor az belebújik Olgába és suttogva beszélgetnek egymással, egymásba bújva, eközben meg nézelődnek, csinálják a dolgukat és vagy rám néznek vagy Józsira (kiatalált személs Józsi is) Mi a f.nak kell a másikba belebújni és suttogni? Miért nem lehet rendesen beszélgetni? Tudom hogy ilyenkor a másikat kibeszélik, de ők azt hiszik hogy akiről beszélnek az teljesen hülye, és úgysem veszi észre hogy róla beszél...khm.. suttognak.
Ez a jelenség csak nekem cseszi az agyamat? Tudom hogy nem lehet vele mit tenni, de akkor is na. :v
Sutyorognak, vihorásznak - ilyenkor az esetek többségében, ha ugyan nem mindig- Olgának és Evelinnek tetszik Józsi.
Nem lehet mindent megérteni. bárha akarja is pl. Houston.
Az első nő a Holdon:
Az biztos, hogy az ilyen lányok, nem ezek közé a nők közé akarnak bekerülni. :-)
#7 - Te is ezek közé a Dementorok közé tartozhatsz, ha nem vagy képes normálisan valaszolni.
A többieknek köszönöm a véleményét.
Én normálisan válaszoltam. Azok a nők, akik kijutottak a világűrbe, sokkal többet tettek le az asztalra, mint ezek az általad kifogásolt sutyorgók valaha is fognak.
Én szívesen kimennék az űrbe, de még ha minden képességem meg is felelne, a fogtöméseim miatt biztosan megbuknék az alkalmassági vizsgálat során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!