Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a jelenség a lányoknál,...

Mi ez a jelenség a lányoknál, és miért? Titeket nem zavar?

Figyelt kérdés

Ez már óvodás korom óta elkísér egészen a felnőtté válásig, a lányoknak ez az idegesítő tulajdonsága. Legyen az egyiknek a neve Evelin a másik Olga (xD, fiktív női nevek. Nem gondolok senkire)..

Na szóval mi a fenének van az hogy ha Evelin mondani akar valamit Olgának akkor az belebújik Olgába és suttogva beszélgetnek egymással, egymásba bújva, eközben meg nézelődnek, csinálják a dolgukat és vagy rám néznek vagy Józsira (kiatalált személs Józsi is) Mi a f.nak kell a másikba belebújni és suttogni? Miért nem lehet rendesen beszélgetni? Tudom hogy ilyenkor a másikat kibeszélik, de ők azt hiszik hogy akiről beszélnek az teljesen hülye, és úgysem veszi észre hogy róla beszél...khm.. suttognak.

Ez a jelenség csak nekem cseszi az agyamat? Tudom hogy nem lehet vele mit tenni, de akkor is na. :v

2017. jan. 3. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok lányt is idegesít. Nekem a kedvencem az volt, mikor egyes idióta osztálytársaim úgy beszéltek ki engem meg másokat, hogy ott ült az orruk előtt az egyik barátnőm. majd rájöttek, hogy juj, ott ül, és kérték, hogy ne mondja el nekünk. Hát persze, hogy elmondta, miért segített volna nekik? Ugyanők egyszer dobáltak azzal a celofánnal, amibe a szendvicsük volt csomagolva. Mikor hátranéztünk, felsikítottak, hogy juj, észrevettek. Nem, nyilván az égből esik a celofán... Mondjuk akkor részegek voltak.

És csak a vicc kedvéért: ez egy elit iskola voltunk, abban az évben mi voltunk a legjobb vidéki gimnázium...

2017. jan. 3. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:
*ez egy elit iskola volt
2017. jan. 3. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Amikor beszélsz valakiről, aki ott van, akaratlanul is ügyelsz arra, hogy még csak véletlenül se nézz rá.
2017. jan. 3. 17:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért zavaró saját véleményem szerint mert nem szoktam senkiről beszélni vagy kibeszélni, tőlem mindenki csinálja a saját dolgát. De más pletykájának ne legyek a főszereplője. Volt már olyan hogy olyat mondtak vissza nekem, hogy mit beszélnek rólam hogy saját magamnak is új volt. :D
2017. jan. 16. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:

"Volt már olyan hogy olyat mondtak vissza nekem, hogy mit beszélnek rólam hogy saját magamnak is új volt. :D"

Szerintem ez mindenkivel így van, akik pletykálnak, általában nem az a teljes igazságot ismerik, ahhoz meg hozzáköltenek.

2017. jan. 17. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!