Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz szexi egy farok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz szexi egy farok? És mitől kevésbé?

Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a formájától, a makknak a méretétől, vastagságától.
2018. máj. 18. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a férfitól, aki "viseli " :)

Ha nem vonz szexuálisan az illető, akkor lehet bármilyen szép a farka, nem kellene.

2018. máj. 18. 10:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Persze második, de nincs olyan bennetek, hogy megállapítjátok, hogy az előzőnek mondjuk szebb volt?
2018. máj. 18. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért az is elég fura, hogy dugás közben az jut eszedbe, hogy az előző fickó farka vajon szebb volt-e... Méretproblémáid vannak?
2018. máj. 18. 10:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Az enyémet véleményezné valaki?
2018. máj. 18. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha látom, tudom...
2018. máj. 18. 10:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek, és nem dugás közben vetődött fel ez bennem. Van szép arc, segg, mell és farok is. Persze önmagában egyik sem ér semmit.
2018. máj. 18. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezek szerint az én farkam szép, eddig legalábbis minden barátnőm imádta.. :-)
2018. máj. 18. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem se mondták még h csúnya. 😁. Lehet csak tapintatosan voltak?
2018. máj. 18. 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:

elsősorban a férfitől persze, de ha csakis a farkat nézzük:

Volt valamikor farok szépségverseny, azt megnézheted, de ha szavakban összefoglalod:

az arányától, nem túl nagy, nem túl kicsi, szép a bőr rajta, egészségesnek tűnik, van rajta egy kis "zsír", általában szebben néz ki ha felfele görbül, szép a színe a makknak, az erek duzzanata látszik, de nem tűnnek annyira ki, ápolt körülötte a szőr.

Ami szerintem (és asszony szerint) csúnyábbá teszi a farkat (és amin nem változtathatsz mert egy szőrt leszedhetsz bármikor):

Ha nagyon kéken eres, túl vékony a bőr rajta, aránytalan a formája (pl kicsi makk és nagy a közepe) és egészségtelen a bőr (az a fehér, zsíros, mitesszeres típus, mint amilyen néhány ember is akik keveset mennek a napra és ritkán mosakodnak)

Na az nem túl előnyös

2018. máj. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!