Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ti hogyan hordjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti hogyan hordjátok a péniszeteket a boxerban? Hogy tűnik a legnagyobbnak?

Figyelt kérdés

2017. márc. 19. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy mert nem tunik nagynak. De ha feláll akkor jobb oldalra gorbul
2017. márc. 19. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tűnik a legnagyobbnak? Ha feláll!:D
2017. márc. 19. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Lefelé állítva hódok ugy nagyobb a csomag, mereven jobbra all
2017. márc. 19. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom, hogy nagyobbnak tűnjön. Ha lánnyal vagyok, úgyis látszik, hogy mekkora. Na meg érződik. Az nekem elég.
2017. márc. 19. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Jó nektek, én meg pont fordítva azon idegeskedek, hogy hogy lehetne kicsit eltűntetni onnan, mert elég ratyi szerintem mikor a nadrágod csak úgy dudorodik, nem is kicsit...
2017. márc. 19. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem is nagyon értem mire gondolsz! Ti lányok hogy hordjátok a melletek hogy nagyobbnak tünjön? Na mi is pont úgy .A különbség annyi hogy mi nem trükközünk
2017. márc. 19. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy hordom, hogy kényelmes legyen. Nem érdekel, mekkorának tűnik.
2020. dec. 28. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!