Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleegyeznél, hogy a párod aktus nélküli erotikus masszázson vegyen részt?
Nem! Mert számomra megcsalás azért. Mellesleg tőlem is kérhetne ilyent , nem kell ahhoz elmenni máshoz.
19/L
Igen. Mindenkinek máshol húzódik a megcsalás határa.
45f
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Amiért feltettem ezt a kérdést:
Ha nem is mindenkit, de sok párkapcsolatban élő embert izgat a kíváncsiság, nőket férfiakat egyaránt. Innen a megcsalás már csak egy lépés. Amkor valaki vágyik egy kis változatossagra. Egy fiatal feszes lány, vagy egy izmos kisportolt férfi érintésére. Ahol aktus, orális szex nincs, kizárólag erotikus masszás, esetleg kézi levezetéssel. Bizonyos masszázs szalonokban van lehetőség páros erotikus masszázsra is.
Hát nálam kiverné a biztosítékot. Egyszeruen nem bíznék, hogy csak masszáznál megállnak. M0g ha talán párban mennénk, és látnám mit csinál a másik "csoport" akkor talán. De ugy se nagyon. Inkább szoljon nekem, és én megmaszírozom magyon szivesen bármilyen formában.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!