Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleegyeznél, hogy a párod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleegyeznél, hogy a párod aktus nélküli erotikus masszázson vegyen részt?

Figyelt kérdés
Kérlek indokol meg a válaszod, és írd le a korod is.
2018. máj. 17. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Miután szakítottam vele, igen! 25N
2018. máj. 17. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Én is, mert nincs párom

18/f

2018. máj. 17. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem! Mert számomra megcsalás azért. Mellesleg tőlem is kérhetne ilyent , nem kell ahhoz elmenni máshoz.

19/L

2018. máj. 17. 12:29
 4/11 Heart of Darkness ***** válasza:
71%
Nem, attól, hogy nincs aktus még ugyanúgy megcsalás lenne. Most ez kb ugyan az a kategória, hogyha valaki elmegy egy prostihoz és csak orális szex van, de aktus nincs.
2018. máj. 17. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha a csajom arra vágyik, hogy egy másik pasi fogdossa, akkor én elérkezettnek látom az időt, hogy elbúcsúzzunk egymástól. Simán találok olyan nőt, aki azt akarja, hogy én fogdossam és nem más.
2018. máj. 17. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Ja: 40F
2018. máj. 17. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Igen. Mindenkinek máshol húzódik a megcsalás határa.

45f

2018. máj. 17. 13:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Amiért feltettem ezt a kérdést:

Ha nem is mindenkit, de sok párkapcsolatban élő embert izgat a kíváncsiság, nőket férfiakat egyaránt. Innen a megcsalás már csak egy lépés. Amkor valaki vágyik egy kis változatossagra. Egy fiatal feszes lány, vagy egy izmos kisportolt férfi érintésére. Ahol aktus, orális szex nincs, kizárólag erotikus masszás, esetleg kézi levezetéssel. Bizonyos masszázs szalonokban van lehetőség páros erotikus masszázsra is.

2018. máj. 17. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát nálam kiverné a biztosítékot. Egyszeruen nem bíznék, hogy csak masszáznál megállnak. M0g ha talán párban mennénk, és látnám mit csinál a másik "csoport" akkor talán. De ugy se nagyon. Inkább szoljon nekem, és én megmaszírozom magyon szivesen bármilyen formában.

27F

2018. máj. 17. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
én simán elmennék! Páromnak is engedném, hogy menjen. Nem tekintem megcsalásnak.
2018. máj. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!