Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akit elutasított egy nő/barátnő azért mert kicsinek találta a péniszedet?
Mekkora?
Hány éves voltál?
Köszi előre is!
Figyelj, ezen ne görcsölj ezen sokat, hacsak nem mikropéniszed van.
40 éves vagyok, a farkam 13 cm és jó néhány nőm volt, alkalmi kapcsolatok is. Egyetlen kivétellel, soha nem tettek említést a méretemről. Egyetlen egyszer egy roma csaj elkezdett röhögni, amikor orálra került a sor, kérdezte "Ennyi?", mondtam neki "ennyi, ne dumálj, csináld" aztán mire lesz@pott úgy beindult, hogy kérlelt, hogy dugjam meg.
Szerintem ne agyalj sokat azon, hogy mekkora a cerkád, mert amíg ezen rágódsz, elszalasztasz egy csomó csajt, akiket ez a méret dolog nem is érdekel annyira, mint Téged.
Inkább menj és élvezd az életet!
üdv.
A szex nem a méret miatt kielégítő. A nők nagy része nem képes hüvelyi orgazmusra, kielégíteni meg ezer más módon lehet valakit. Ha kézzel/szájjal/füllel/bokával nem vagy elég kreatív, még mindig ban rengeteg segédeszköz. Persze egy farokkomplexusos pasi rettegni fog attól, hogy a nője vibrátort akar, míg a nagyobb szerszámúak esetleg belátják hogy nincs velük baj, és elfogadják. Persze az sem jobb, aki csak agyatlanul tolja a csajt, mert hát neki nay a szerszám, akkor biztos élvezi.
Nem a méreted miatt nem tudod kielégíteni a nőket, ez csak kifogás. Egyetlen ujjal is lehet csodát tenni, jó lenne már belátni ezt végre. Nem a kis méretből ábrándulunk ki, hanem az "úgyse tudom kielégíteni, minek próbálkozzak" meg az "úgyis megcsal" és az" úgysem kellek neked" hisztiktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!