Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! Ha szerelmesek vagytok, úgyèrzitek, hogy szeretnètek mindig az adott nő mellett lenni?
3 hónapja vagyunk együtt. Èn szeretem őt ès ő is engem. De elèg a nyálból. :D
Külföldön èlünk, most hazalátogattunk Magyarországra. Én 3 napig Erdèlyben voltam. Ezalatt ő vègig a haverjaival bandázott. Tegnap éjszakai horgászatra mentek és elhívott engem is. Én viszont kicsit kínosan èreztem magam, mert csak fiúk voltak, elvagyok a haverjaival, meg úgyveszem észre, hogy bírnak is. Dehát mègiscsak lányként voltam ott köztük. A párom viszont aztmondta amikor odaèrtem, hogy nagyon örül, hogy elmentem ès reggel is mondta, hogy örül neki nagyon, hogy ott voltam.
Fèrfiként ti is elhívnátok a barátnőtöket egy ilyen helyzetben vagy becinkeltem a haverjai előtt azzal, hogy elmentem? :D
(Nem lógtam a nyakán, dumáltam mindenkivel, nem vonultunk el külön és nem is voltunk egymás szájában, szóval nem választottam le)
23/N és F
Szerintem kedves tőle, hogy elhívott, tőled pedig kedves, hogy elmentél vele.
Szeretitek egymást, cukik vagytok, nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!