Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fèrfiak! Ha szerelmesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak! Ha szerelmesek vagytok, úgyèrzitek, hogy szeretnètek mindig az adott nő mellett lenni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Èn szeretem őt ès ő is engem. De elèg a nyálból. :D

Külföldön èlünk, most hazalátogattunk Magyarországra. Én 3 napig Erdèlyben voltam. Ezalatt ő vègig a haverjaival bandázott. Tegnap éjszakai horgászatra mentek és elhívott engem is. Én viszont kicsit kínosan èreztem magam, mert csak fiúk voltak, elvagyok a haverjaival, meg úgyveszem észre, hogy bírnak is. Dehát mègiscsak lányként voltam ott köztük. A párom viszont aztmondta amikor odaèrtem, hogy nagyon örül, hogy elmentem ès reggel is mondta, hogy örül neki nagyon, hogy ott voltam.

Fèrfiként ti is elhívnátok a barátnőtöket egy ilyen helyzetben vagy becinkeltem a haverjai előtt azzal, hogy elmentem? :D

(Nem lógtam a nyakán, dumáltam mindenkivel, nem vonultunk el külön és nem is voltunk egymás szájában, szóval nem választottam le)

23/N és F

2018. máj. 15. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Miert lenne ez cink dolog? Egyutt vagytok nem? Nem 13 eves vagy ne csinald mar..
2018. máj. 15. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
4 hónapja nem találkozott a haverjaival. Nem tudom mennyire teljesedtek ki előttem a haverjai. Ezèrt èrzem cikinek, hogy lehet, hogy zavartam.
2018. máj. 15. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Találkoztál már az előtt a haverjaival? Lehet be akart mutatni, egyébként én nem tartom cinknek. (Az eredeti kérdésre meg a válasz, hogy nagyjából igen.) 24/f
2018. máj. 15. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kedves tőle, hogy elhívott, tőled pedig kedves, hogy elmentél vele.

Szeretitek egymást, cukik vagytok, nincs ezzel semmi gond.

2018. máj. 16. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tök normális. :) Nekem is eleinte kínos volt egy ilyen full "kanbuliba" elmenni párom miatt, de azóta tök normális, meg mindenkivel jól kijövök, szóval így egyáltalán nem gáz. Örülj neki, hogy hívott, és fontosnak tartja, hogy ismerjenek a haverjai is.
2018. máj. 16. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hívtam már meg régen a baráti körömbe és neki se volt kínos és nekem se :)
2018. máj. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!