Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti megszoktatok nezni a pasikat az utcan? Vagy igazabol barhol?
Figyelt kérdés
Nyilvan a pasik nyaka sosem elore fele all, mert allandoan stirolnek valakit, de ti lanyok,hogy vagytok vele?
En is lany vagyok, es en megszoktam nezni oket, nem egyszer fordultam mar utanuk.
2018. máj. 15. 07:28
11/11 anonim válasza:
Én nem szoktam őket megnézni, mégis ennek ellenére egyszer majdnem elütöttek a zebrán annyira megbámultam egy férfit. Siettem valahova, amikor egy iszonyat jóképű, hosszú, szőke hajú, metálos viking csávó jött velem szembe és végignézett. Barátnőm szerint (aki velem volt akkor) egy átlagos rocker volt, de neeeeem. :D Sose történt velem azóta se hasonló, általában nézegetek mindenhova, de az akkor nagyon hirtelen jött és borzasztó jó pasi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!