Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit tesztek ha valakit (lányt) nem tudtok megszerezni, de nagyon nagyon meg akarjátok dugni?
De több okból is elérhetetlen a számotokra, az egyik, hogy nem a Ti szintetek és a világ legjobb pasijai közül válogathat...
Hogy lehet ezt elfogadni, vagy mit lehet tenni?
Fiatalkémt engem is elutasítottak sokszor.
Befutott vállalkozóként már nincs lehetetlen. Két porsche és nyaralás évente kétszer..ez kell a nőknek..
Eddig 4 olyan nő volt aki párkapcsolatát hagyta ott értem. És évente tucatnyi aki csak ajándékokért titokban jön és panaszkodik a pasijára. Mindig hallgatom a panaszukat de nevetek. Mert néhány papírdarabért a testük nedveit ihatom
Egy befektető
Akkor hagyom a francba... Az évek megtanítottak arra hogy egy nőben sem lehet megbízni
Egy nő sem ér annyit hogy foggal körömmel ragaszkodjak hozzájuk
Egy nő se ér többet anyagilag mint amennyit ő beleöl a dologba...
És boldog vagyok :)
Üdv
Ez a helyzet számomra több sebből vérzik:
Csak pénz kérdése? Nem feltétlenül. Akadnak a mai világban is páran, akiknek még van önbecsülésük, és akiknek a fantáziáját nem mozgatja meg a pénz.
"Nem a ti szintetek"... már mért is? A boldog kapcsolatok alapja ritkán a pénz. Előfordul, hogy egy gazdag pár boldog, de én sokkal több gazdag - tönkrement kapcsolatot ismerek. A "férfi" félredug, amit a nő tolerál, mert a szerető párja vett neki egy Porsche Cayennet, és elhordja puccos helyekre kirándulni, meg drága ékszerekkel halmozza el. Szerinted boldogok? Pacifütyit...
Míg családok, ahol az anyagi helyzet normális, és közösen kell megküzdeniük a nehézségekkel (mert ezesetben vannak nehézségek anyagi téren), sokkal összetartóbbak, jobban összerázódnak.
"Nem tudjátok megszerezni"...
He?
Miért, mi ő, pokémon, hogy meg kell szerezni? Egy nőt (vagy férfit, meg úgy általában senkit) se akarj soha birtokolni, mert nem fog menni. Nem egy tárgy. Ember, akinek van szabad akarata, amit ha tetszik, ha nem, tiszteletben kell tartanod. A "meg akarom szerezni" helyett reálisabb lenne a "szeretném megismerni, mellette állni, és élvezni a társaságát".
Amíg csak megdugni akarod, hááát... mit tudsz te nyújtani egy nőnek, hogy vágyjon a társaságodra? Hisz csak itt nyavajogsz, semmi komoly szándék, birtokolni akarod, és csak megdugni. Az neki miért jó? Ez nem férfiasság, csak "kanosság". Hogy egy nő vonzódjon valaki iránt, az az esetükben általában érzelmeken alapszik. Te meg azokról pont egy szót sem ejtettél, csak meg akarod dugni. Milyen áldozatot hoznál érte?
Meg úgy az érdekesség kedvéért: Meghalnál érte, ha szükséges lenne? :)
Kezdj el magadon dolgozni (lehet, hogy 20-30-40-50 éves vagy, nem érdekel). És nem a konditeremre gondolok most, hanem a belső tulajdonságaidra. Amíg nem válsz férfivá, tényleg nincs esélyed. Dolgozz magadon, aztán hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!