Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő kérdezi nőktől! Hosszabbantartó mélytorok vagy csak sima orál közbe, ha nem akarjátok kivenni szátokból, de nem megy közbe lenyelni se mit csináltok a nyállal?
Na,tudom,hogy bután hangzik a kérdés megpróbálom megfogalmazni. Mikor nagyon belemerülök az orálba a páromnak és csak folyamatosan csinálom,általában ki szoktam venni a számból és ráengedem a saját nyálamat,de van amikor nem akarnám közbe abbahagyni és kivenni,viszont annyira mélyen van a számba,hogy nyelni nem tudok közbe (lehet ebben vagyok a béna? Ha igen,akkor hogyan nyeljek közbe?) ,de a nyál meg termelődik,ha számba marad akkor elkezdenék öklendezni,akkor ti mit szoktatok csinálni?
Bocsánat,ha bután fogalmaztam meg,remélem értitek mire gondolok.
Ráfolyatom a falloszra bőnyállal jó szopni minek nyelném le a nyálam ?
spermát is szeretem ráfolyatni és egy picit tovább szopni élvezés után
24N
2-es,én is ráfolyatom,de ha nem kell mindig,szóval amikor tocsog kb és épp nagyon élvezi ahogy a torkodba van te akkor is kiveszed?
Arra gondoltam amit az 1-es írt,de nekem az olyan,nehezen megy ,majd gyakorlok.
Köszi a válaszokat
Elnézést csajok, h bele szólok, de
beleremeg a pasi?! és személy szerint azt se tudom hol vagyok ilyenkor, kb mantrázom az autószerelési fogásokat, de hát mikor a párom a szemembe néz és én megmarkolom a jó kemény cicijét, úgy felrobbanok ahogy Musk rakétája nekiindul az űrnek, talán 10p múlva vissza is térek.... :))
Ha szabadna még egy kérdést, ti ezt mennyire élvezitek?
Mert a párom van amikor nem akar dugni, helyette kapok egy ilyet és ezzel ő is elvan pár napig.
Szóval ez benneteket is kielégít? elmentek tőle?
Tudom h ezer ilyen kérdés volt már, de nem tünnek hitelesnek!
Köszi mindent! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!