Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti egy szex tönkreteszi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti egy szex tönkreteszi a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátommal úgymond távkapcsolatban élünk. Én Pesten tanulok, ő meg dolgozik, elég messze a fővárostól. A szorgalmi időszakban hétköznapokon fenn vagyok, péntek esténként megyek haza. Péntekenként átjön hozzánk, beszélgetünk, játszunk valamit a tesóimmal (otthon nincs saját szobám). Szombaton ő dolgozik, este át szoktam menni hozzájuk, ott is alszok, vasárnap 2-3 óra körül megyek haza, aztán utazok fel Pestre. Szombat este szoktunk szexelni, néha vasárnap délelőtt is. A nyár nyilván más, akkor sokkal gyakrabban vagyunk együtt. Hiányzik a szex egy kicsit, de nem érzem úgy, hogy ez a kapcsolatunk rovására megy. Nektek mi a véleményetek?

21L

2018. máj. 14. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem melegedtek össze annyira, mintha folyton együtt lennétek, de ez nem feltétlenül teszi tönkre a kapcsolatot. Mi is így nyomjuk már 5 éve sajnos. Mármint sajnos így, nem sajnos 5 éve. :))
2018. máj. 14. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Szia én és a párom is hetente egyszer találkozunk és alszunk együtt és szexelunk, pedig mi csak 25-30kmre lakunk egymástól. Mi jól meg vagyunk. Ha normális a párod és bírja akkor semmi vész! :)
2018. máj. 14. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Miénket kezdi megölni, legalábbis részemről... Ráadásul mi együtt is élünk.

F

2018. máj. 14. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
#2dik válaszoló vagyok, kimaradt: 2 éve vagyunk együtt
2018. máj. 14. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerős ez a távkapcsolatos helyzet, még az őskorban, 15 éve én is így kezdtem, engem sosem az akasztott ki ha az akkori barátnőmmel nem volt alkalmunk szexelni helyhiány miatt, hanem ha semmi nem történt akkor sem ha lett volna rá lehetőség. Nem törvényszerű hogy e miatt kiégjen egy kapcsolat, az együttélés alkalmával is előfordulhat hogy ellapsodik a szex mert más feladatok vannak.
2018. máj. 14. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Heti egy ilyen szituációban teljesen érthető. A gáz a heti nulla lenne.
2019. márc. 31. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!