Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj tényleg úgy néz ki mint egy gyerek, vagy szexi?
Aki dugná az lehet, hogy pedo hajlammal rendelkezik?
(Szerintem nem, én dugnám, de egészségesnek tartom magam)
Chrissy Costanza, 22 éves és eléggé alacsony lány :D
Ettől függetlenül szerintem nem néz ki úgy, mint egy gyerek, szimplán szép, fiatalos az arca, és tényleg picike, de jól néz ki. Én is dugnám.
Egyik se. :D
Amúgy tinédzsernek néz ki, de csak az a pedo aki 14 évnél fiatalabbhoz vonzódik (illetve ha még ő sincs 18 akkor 5 év korkülönbségtől).
Ez messze áll a gyereklány látványától. A pedofil fogalma egyébként sok esetben rosszul értelmezett. Kérlek nézz utána, zanzásítva, hogy érthető legyen: olyanokra izgul akiknek még nem fejlődött ki a nemi jellegek közül egy vagy akár több.
Ennek lánynak azért erősen látszanak a női vonásai, alakja, jellege.
Első ránézésre is 19-21-nek tűnt, szóval simán. De mint valaki írta 22 éves, szóval mindenhol legális, kivéve ahol házassághoz kötik a szexet :D
És nem, nem pedofil, mert az az éretlen testre gerjed, jellemzően jóval a beleegyezési korhatár alatt...
te szimplán nem vagy tisztában a pedofil jelentésével, a pedofil az aki serdülőkor előtti lányokra/fiúkra gerjed, ez a csaj ránézésre 16 évesnek néz ki
legközelebb gondolkozz mielőtt hülyeségeket beszélsz
26 évesen abban nincs semmi elítélendő
40 felett már igen, rossz szemmel néznek az emberre ha egy egy 21-22 éves csaj a partnere
ismerősömmel történt nem rég, alig 50, a 20 éves lányának most született 1 éve kisbabája, mentek az utcán azt egy öregasszony olyan megvetően bámulta őket, biztos azt hitte ő az apuka, és nem a nagyapa
nézd meg akkor Piper Perrit
Ő egy gyereklány de sorra rakják meg a méretes négerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!