Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kukkolta már a lányokat osztálykiránduláson?
Figyelt kérdés
Mert a mi osztályunkból csomó fiú ezt csinálta,többek közt én is. Nagyon izgalmas volt2018. máj. 13. 12:29
2/13 anonim válasza:
Kevés fiú lehet, aki ezt nem tette, vagy teszi meg.
3/13 anonim válasza:
igen, és valóban nagyon izgalmas :P
4/13 anonim válasza:
Utoljára talán általános iskola 1. osztályában, amikor úszni jártunk. Soha nem voltam kis gyökér, akinek kukkolnia kellett volna.
5/13 anonim válasza:
Ez normális hogy kukkolják a lányokat, sőt a lányok is szokták a fiukat. Ezért jók a táborok meg a kirándulások, mert lehet ilyeneket csinálni. Én is csináltam több kevesebb sikerrel anno. És igen izgalmas volt, bár emlékszem a legjobb eset ami lett volna egy barom elszúrta és nem láttam végül is semmit... Ajjj de jó is volt olyan fiatalnak lenni
6/13 A kérdező kommentje:
#5-ödik. Nekem az egyik haverom szívta meg mert amikor az egyik lány vetkőzött, őt akkor lükte el a másik osztálytársam
2018. máj. 13. 16:45
7/13 A kérdező kommentje:
Ja és amugy hol és hogy kukkoltatok? Mert mi például eljátszottuk hogy búvárkodunk a medence alján úszószemüvegben, pedig csak arra vártunk hogy valamelyik lány megigazítsa a bugyiját 😝
2018. máj. 13. 16:53
8/13 anonim válasza:
Jajjj de vicces ahogy ezek a dolgok ismétlődnek generációnként :D. Nálunk is sokan azért búvárkodtunk hogy alulról szemlélődhessünk amit kell. Amúgy nekem a legjobb ilyen az volt mikor egy felfújható gumihegyen másztam felfelé egy csaj mögött Kiskunmajsán. Nagyon szépen belátható volt minden és még lassan is mászott.
De pl mikor egyszer valahol fürödni voltunk osztállyal ott voltak zárt zuhanyzók és egy elég jó csaj mellett zuhanyoztam a szomszédban és volt egy repedés amin láthattam volna mindent míg fürdött, csak kívülről zavarták így nem vetkőzött neki pechemre. De hidd el lesz jobb is amikor már nem csak kukkolni fogsz, hanem csinálod is a dolgokat. Persze ez rajtad múlik meddig elégszel meg csak a látvánnyal.
9/13 A kérdező kommentje:
#4! Pont te mondod, úgy hogy elsőben néztétek őket? Nekem 7-8 évesen meg sem fordult ilyen a fejemben. Meg amugy is, annyi idősen mit nézel egy lányon?
2018. máj. 13. 18:08
10/13 anonim válasza:
Kukkolni se rossz, de ha valamit még össze is tud hozni az ember az még jobb. Nekem volt hozzá szerencsém :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!