Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Osztálykiránduláson szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálykiránduláson szex?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki szexelt osztálykiránduláson, vagy esetleg tud olyanról aki szexelt? Ha igen, leírná a sztorit hogy hogy hozta össze?

2017. jún. 16. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem járok osztálykirándulásra,de sokan szexelnek ekkor,mindenki be van b*szv*,ennyi nem a vonzalom az oka...
2017. jún. 16. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
En szexeltem tobbszor is mert a barátom osztálytársam volt, de voltak alkalmi párok is 12.ben, egy kis pia eslazabb hangulatban megtörténtek a dolgok
2017. jún. 16. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Orális szex volt, de akkor már ledöntöttünk egy kis piát. Kicsit kapatosan megöleltem az osztálytársnőm, amikor kettesben voltunk. Mivel nem vágott a padlóra, már érzetem, hogy itt lehet valami :)
2017. jún. 16. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen minden osztálykiránduláson van.
2017. jún. 16. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Igen, előfordult többször. Volt olyan is, ahol a csaj csak leszopott, de olyan is, ahol egy másikat pedig megdugtam rendesen. :)
2017. jún. 16. 21:46
 6/11 Izsákfi válasza:
65%
A legszebb dolog a világony az osztálykirándulós szex! Ráadásúl egy életen át megmarad az emléke!
2017. jún. 17. 07:08
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

naná!

a legjobb dolog!

2017. jún. 18. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Igen, volt egy pasi (oszttárs) akivel alakulóban voltak a dolgok, //de én kértem, hogy ne siessünk, mert akkor voltam túl egy szakításon és nem akarok elhamarkodott döntést hozni - ő azt mondta h r!b@nc vagyok és csak játszok vele!// bosszúból megd*gt@ a legjobb barátnőmet (oszttárs), hogy rosszul érezzem magam. Nem voltam azon a kiránduláson.

A barátnőm nem tudott arról, hogy pont ő az a pasi akivel "ismerkedek", mert még annyira friss volt.

Állítólag a pasi nagyon sz*r volt, csak du..gni akart és nagyon rá volt startolva a témára. Noszogatta éjjel a csajt és ennyi.

Ezen kívül tudok még olyanról, hogy osztálytársaim szexeltek éjjel, de semmi extra sztori.

2017. jún. 18. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Kozepiskolaban szerintem minden osztalyban elofordul ilyen. Fiatalsag, tombolnak a hormonok, elszabadulnak otthonrol, alkohol, este meg jobban elengedi magat az ember, kivancsiak, stb. En is szexeltem az akkori baratommal, mert osztalytarsak voltunk. A tobbiek osszegyultek pialni, az ajto zarhato volt, szoval siman meg lehetett oldani. Egy masik csajon vegig ment a fel osztaly. Vannak ilyenek. Mondjuk a masik csaj helyeben lehet lesult volna a kepemrol a bor reggel, de hat ez van. Egyszer elunk. :D
2017. jún. 18. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mindig gyűlöltem osztálykirándulásra járni,volt egy hapek az osztályba aki baromira fasirtba volt egy csajjal,de kirándulason leitták magukat és dugtak,2 évig nm néztek a másik szemébe,én speciel sose szexelnék egy osztálytársnőmmel se,pedig elhihetitek hogy van jópár olyan akitől majd kiszakad a gatyám amikor meglátom,de nem jó dolog,sőt,még azt se ajálják hogy egy iskolába lévő emberrel folytass bármyilen nemű viszonyt.
2017. jún. 19. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!