Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinél inkább pénz, mint külső függvénye, hogy szexelnek-e vele a nők?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 20:42
21/27 anonim válasza:
A szokásos hülye kérdés... Engem már csak azért is felbosszant, mert ugyan miért lennék én rászorulva bárki másra? Világ életemben magam raktam a valagam alá mindent, gyerekkoromtól kezdve és érthetetlennek találom hogyan képes valaki célok, tervek nélkül egy darab kiszolgáltatott húst játszani, mindezt rohadt értéktelen dolgokért (mint pl. csinos ruha, drága ékszerek, stb.)?! Az meg, hogy ki hogy néz ki, az egyrészt genetika, másrészt igen, valószínűleg olyan emberhez fogok vonzódni, aki ápolt és törődik az egészségével, számomra egyértelmű okokból. A vonzalom kémia és szubjektív ízlés kérdése, szerencsére amennyi ember van, senkinek nem kell félnie, hogy egyedül marad esetleg, már ha ettől félni kéne. A szex meg a pénz körül forog a világ, meg mindenki fontosnak akarja tudni magát, nekem ez annyira fárasztó. Nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje, kérdező. A szex az szex, megtörténik, ha megteszed, (akár csúnya/csóró vagy) és nem összeesküvés elméleteket gyártasz az interneten.
22/27 anonim válasza:
Sosem tartanék el 1 nőt sem azért,mert dug velem. Szerelemből,vagy összetartozásból bármikor. Nem is adnék ezért soha pénzt. Hál' istennek nem is vagyok rászorulva. Akinek még fizetnie kell ezért, azokat nagyon szánalmasnak tartom. Egyúttal innen üzennék az eltartottaknak: Mindig lesz 1 fiatalabb, szebb,magasabb,vékonyabb,csöcsösebb stb. Szóval,ez nem túl nagy karrier. Aztán meg,hamar híre megy ezekben a körökben, hogy milyen is a hölgy.....
23/27 Boszorkány_ válasza:
Minden számít valamilyen mértékben. Van ami jobban, van ami kevésbé.
24/27 anonim válasza:
Pénz, de inkább úgy mondanám, hogy hatalom, siker, valamiben kiugrònak lenni, mivel a nők hipergámok, és felfelé választanak (tök mindegy, ki mit kamuzik)
25/27 anonim válasza:
Inkabb vagy-vagy. Azt szoktak mondani vagy baromi jol kell kinezni, vagy nagyon gazdagnak kell lenni, es akkor tapadni fognak rad a nok. En sajnos egyik sem vagyok, ugyhogy baratnom sincs.
26/27 anonim válasza:
Exemnek nem volt semennyi pénze, én melóztam meg én vásároltam neki mindig. Mégis szexeltem vele. Szóval ez hülyeség.
Nem is emiatt mentünk szét.
18/L
27/27 anonim válasza:
Nálam a rangsor:
Legfontosabbtól megyek lefele a kevésbé fontosabb felé.
1. Külső (valamire csak be kell gerjedni)
2. Modor
3. Nyitottság (ne nézzen furán, ha fura dolgokról beszélek stb)
.
.
.
10. Pénz
A pénz számomra nem fontos, mert én úgy nevelkedtem, hogy nem támaszkodunk másra anyagilag, és megteremtjük magunknak az egzisztenciánkat. Anyukám elvált egyedülálló nő volt, és mindig megállta a helyét az életben. Mivel számomra ez a normális, még a feltételezés is sértő lenne számomra, hogy valakivel a pénze miatt vagyok együtt. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!