Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem hülyeség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem hülyeség házasságig várni a szexszel?

Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vártam, mert vannak helyzetek amikor az ész megáll, és nehéz józannak maradni.

De ismerek olyan párt akik vártak és boldogok, olyat, akik egyenlőre várnak, én csak sok sikert tudok kivánni nekik...

Ha lenne egy barátnőm aki várni szeretne, és valóban szeretném a lányt, a belső értékei és a személyisége miatt, akkor nem hezitálnék, várnék.

És ha minden klappol, egy-max 2 év után feleségül veszem.

És mi van ha nem fog akarni szopni?

Semmi. Ha találok egy gyöngyszemet, akkor nem fog érdekelni, nem fogom lecserélni egy plázacicára aki szopni szeret, de embersegből és más belső értékekből nulla.

2018. máj. 10. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
soha semmilyen körülmények között nem vennék feleségül szűz nőt.
2018. máj. 10. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

Cipőt sem veszek próba nélkül. Lehet, hogy baromira jól néz ki, tetszik is aztán kiderül, hogy szorít a kisujjamnál.

Ráadásul ha már volt egy kényelmes cipőm régebben akkor van összehasonlítási alap. Ha nem is tökéletes az új cipő van-e esély rá, hogy javulni fog a helyzet vagy lemondok róla.

2018. máj. 10. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De emberről beszélünk, ember. Nem cipőről. Nem egy tárgyról. Hogy el van cseszve ez a világ... Nem kipróbálni kell, megismerni.
2018. máj. 10. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!