Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem hülyeség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem hülyeség házasságig várni a szexszel?

Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem hülyeség, ha valllásos valaki.

De csak divatból, nincs értelme

2018. máj. 10. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:
És ha esküvő után derül ki hogy a lányka nem szeret sz.pni, a fiú egész életében szenved?
2018. máj. 10. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
kiírsz egy ilyen kérdést a mai világban, amikor nyilván az emberek igen jelentős hányada egyetért veled. mi értelme? vitát akarsz szítani, vagy valaki nem engedte, hogy megdugd, mert ő várni akar házasságig?:D amúgy neked nincs jogod megmondani egy ember elveiről, hogy hülyeség, vagy nem. ha neki valamiért (BÁRMIÉRT) így jó, ez az ő élete, az ő döntése. a saját életeddel azt kezdesz, amit akarsz, annyit kefélsz, amennyit akarsz:) de ne várd el, hogy mindenki úgy gondolkozzon, mint te+nem mindenkinek előszámú prioritás a szex még a 21. században sem, akármilyen hihetetlen...ha meg valaki sanyargatja magát? hát mindenki úgy sanyargatja magát, ahogy akarja, nincs hozzá közöd:D
2018. máj. 10. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
lol kérdező, a kommentedből látszik, hogy nagyon primitív vagy xdd
2018. máj. 10. 19:22
 5/14 A kérdező kommentje:

Lány vagyok de ne zavarjon :D

És elég sokan megdu.nának ha nem lennék foglalt. Amúgy meg nemrég olvastam egy ilyesmi cikket fiatalokról, azért kérdeztem meg. Ilyenekkel mint te le se állnék vitatkozni, pusztán érdekelt az emberek véleménye. Amúgy nekem nem úgy tűnik hogy ebben a kategóriában olyan sok vallásos ember lenne így a kérdéseket elnézve xd

2018. máj. 10. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
hát lányként meg még primitívebb vagy, ha így gondolkozol, meg már az írásodból is látszik:D azzal hencegsz, hogy jajj, téged milyen sokan megdugnának, de persze foglalt vagy...meg ilyet írsz, hogy "mi van, ha a lányka nem szeret szopni", szopjál akkor inkább ahelyett, hogy primitív kérdéseket írsz ki gyakorira, ha annyira szereted csinálni:DDD
2018. máj. 10. 19:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Oksa 👅

Amúgy nem primitív vagyok, csak logikusan próbálom átlátni ezt a kérdést ami foglalkoztat. Bocs hogy van egy véleményem és meg mertem kérdezni valamit.:D

Ja és.. Engem aztán hidegen hagy hogy ki meddig vár a szüzességével de általában az ilyen kapcsolatokból lesz a válás, meg hogy az egyik fél másmerre kacsintgat. Mondjuk így 17 évesen korai valamire rányomnom a bélyeget, de a szüzességemnek már úgyis búcsút mondtam szóval engem nem érint ez a dolog.

2018. máj. 10. 19:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem azon múlik a válás hogy kinek hanyadik párja. Vannak olyanok akik elsők egymásnak, mégse válnak el, sőt boldogok. Abból van válás ha valamelyik (esetleg mindkét) fél egy igazi k0cs0g, megcsalja a másikat, túlzottan féltékenykedik, minden szavát számonkéri stb... Azok meg akik házasságig várnak a szexel, nyilván olyan lesz a párja akinek nem elvárás a szopás meg ilyenek. Ő életük, ő döntésük, mégis találnak párt ők is. Amúgy szerintem még ez is jobb mint az olyan r#bancok akik eladják a szüzességüket.
2018. máj. 10. 20:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Ebben van valami.
2018. máj. 10. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Vallásosan is hülyeség a házasságig várni a szexszel.
2018. máj. 10. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!