Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internet hozzájárul hogy több embert ismerj, ezáltal a nők válogatósabbak lettek, az átlagférfinak pedig nem jut semmi. Mit gondoltok erről az írásról?
Úgy, ahogy az elmúlt 1-2 évtizedben a világon minden, úgy a párkapcsolati választás is radikális átalakuláson ment keresztül.
Ezt persze nem értik a mai 35 év felettiek: hisz őket nem érinti, csak a fiatalabb generációt. Ez mindig is ígyvolt, hogy az idős / középkorúak csak legyintettek a fiatalok problémáira, hisz sosem szembesültek vele.
A férfiak körében a "középkategória" gyakorlatilag lekerült a párválasztási térképről, konkrétan nem játszanak a játékban a nők szemében.
Az átlagférfiakról beszélünk, irodai munkásokról, nem 140 kilós, alulművelt gyökerekről.
A nők felismerték az internetes párkeresés hatására, hogy: mindenkinek kellenek. Szó szerint. Mert a férfi ugye így működik, ezt mi ezer éve tudjuk, azonban a nők számára ez manapság vált alapvetéssé.
Így pedig (voltaképp jogosan) ők dönthetnek, hogy kivel alakítanak ki kapcsolatot: nyílván a férfi társadalom felsőbb rétegéből választanak, még a közepes, átlagos nők is. Mert megtehetik. (Ez nem negatív jelző, tárgyilagosan mondom.)
Míg ezelött ez a választás viszonylag egyenletes volt.
Kiemelnék egy mondatod a kutatásból: "Egy átlagos külsejű férfi az összes vizsgált női érdeklődések közül 0,87%ot gyüjt be, míg a férfi felsőkategóriánal ez a szám exponenciálisan növekszik."
(A férfiak tetszési indexe a nők irányába ezzel szemben teljesen egyenletes, ugyan annyi tetszést kap az "átlag nő" mint ahány "átlag férfi" vesz részt a kisérletben.)
A férfiak gyalázása ebben a témában hasonló ahhoz amikor na'ciztak MINDEN ellenvéleményt a nyugati világban ami ellentétes volt az addigi PC felfogással. Csak az ellenkezőjét érik el. Mert ez a kérdéskör a férfi társadalom jelentős részét érinti, nem csak valami szűk, nyomorék réteget.
Számtalan számítás és példa, valamint bizonyíték a cikkben:
nyomhatsz rinyát, ráfoghatod minden hülyeségre a sikertelenségedet, vagy épp foghatod magad ,elhatározhatod ,hogy becsajozol és teszel érte!
például eldöntöd hogyan szeretnél ismerkedni, neten, személyesen
kit, mit keresel, kb milyen lányt szeretnél magad mellé
a hátrányos tulajdonságaidon javítasz, pl öltözködés, haj, stílus...
A pasik ugyanúgy a vonzóbb csajokat keresik, igazán nem értem az ügyet. Mintha most döbbenének rá egyesek, hogy az ég kék.
Nyomi, igénytelen pasik csinos lányokról álmodoznak, a nyomi csajok is a szőker hercegről. Aztán felnőnek és találnak egy magukhoz illő párt.
7-essel tökéletesen egyet tudok érteni.
Magadon dolgozz, és ha egyedül boldog leszel, az látszani fog rajtad, vonzó leszel a lányok szemében is - tapasztalat.
A cikkről a vélemenyem, hogy hülyeség...
Előszöris... mi az az "átlagos pasi"? Nem, ez nem a kinézettől függ. Én se vagyok egy adonisz, se milliomos, mégsincs problémám a nőkkel.
Az, hogy "átlagos" vagy nem, az a belső tulajdonságok, és a viselkedés alapján értendő. Szóval igen. Ha egy balfácánként viselkedsz, akkor átlagos leszel, és - ahogy a fenti cikk szerint - nem fogsz kelleni senkinek. Ki akarna egy önbizalomhiányos emberrel bármit is kezdeni?
Szóval magadon kell hogy dolgozz, és akkor kikerülsz az "átlagos" jelző alul.
Egy másik dolog:
A férfiaknak minden nő kell. Egyáltalán nem válogatósak néhányan, csak luk legyen, már bocsánat. És ez hiba. Mert tényleg vannak nők (inkább csajok. A nők kissé komolyabbak, más prioritásokkal), akiket az anyagiak és a nagy duma bűvöl el. Na ha te ilyen "nőkkel" beéred, ne csodalkozz, hogy hoppon maradsz.
A cikkel és a 7#el egyet értek, én is megtaláltam a közeget ahol jól elvagyok. A madárpókjaimmal.
+ Ramone. Ekkora faragatlan Tiszteletlen .....-t se láttam még.
Minek horodod le? Nem mondott neked semmi rosszat.
És ő egy kutatási felmérésről kérdezett és az alja iq kategória egyből lehordta.
Ez szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!