Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az internet hozzájárul hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internet hozzájárul hogy több embert ismerj, ezáltal a nők válogatósabbak lettek, az átlagférfinak pedig nem jut semmi. Mit gondoltok erről az írásról?

Figyelt kérdés

Úgy, ahogy az elmúlt 1-2 évtizedben a világon minden, úgy a párkapcsolati választás is radikális átalakuláson ment keresztül.

Ezt persze nem értik a mai 35 év felettiek: hisz őket nem érinti, csak a fiatalabb generációt. Ez mindig is ígyvolt, hogy az idős / középkorúak csak legyintettek a fiatalok problémáira, hisz sosem szembesültek vele.

A férfiak körében a "középkategória" gyakorlatilag lekerült a párválasztási térképről, konkrétan nem játszanak a játékban a nők szemében.

Az átlagférfiakról beszélünk, irodai munkásokról, nem 140 kilós, alulművelt gyökerekről.

A nők felismerték az internetes párkeresés hatására, hogy: mindenkinek kellenek. Szó szerint. Mert a férfi ugye így működik, ezt mi ezer éve tudjuk, azonban a nők számára ez manapság vált alapvetéssé.

Így pedig (voltaképp jogosan) ők dönthetnek, hogy kivel alakítanak ki kapcsolatot: nyílván a férfi társadalom felsőbb rétegéből választanak, még a közepes, átlagos nők is. Mert megtehetik. (Ez nem negatív jelző, tárgyilagosan mondom.)

Míg ezelött ez a választás viszonylag egyenletes volt.

Kiemelnék egy mondatod a kutatásból: "Egy átlagos külsejű férfi az összes vizsgált női érdeklődések közül 0,87%ot gyüjt be, míg a férfi felsőkategóriánal ez a szám exponenciálisan növekszik."

(A férfiak tetszési indexe a nők irányába ezzel szemben teljesen egyenletes, ugyan annyi tetszést kap az "átlag nő" mint ahány "átlag férfi" vesz részt a kisérletben.)

A férfiak gyalázása ebben a témában hasonló ahhoz amikor na'ciztak MINDEN ellenvéleményt a nyugati világban ami ellentétes volt az addigi PC felfogással. Csak az ellenkezőjét érik el. Mert ez a kérdéskör a férfi társadalom jelentős részét érinti, nem csak valami szűk, nyomorék réteget.

Számtalan számítás és példa, valamint bizonyíték a cikkben:

[link]

2018. máj. 9. 23:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nyomhatsz rinyát, ráfoghatod minden hülyeségre a sikertelenségedet, vagy épp foghatod magad ,elhatározhatod ,hogy becsajozol és teszel érte!

például eldöntöd hogyan szeretnél ismerkedni, neten, személyesen

kit, mit keresel, kb milyen lányt szeretnél magad mellé

a hátrányos tulajdonságaidon javítasz, pl öltözködés, haj, stílus...

2018. máj. 10. 07:25
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Esetleg nem a Tinderből kéne kiindulni :) Nagyjából ugyanakkora a nemek aránya, majdnem mindenkinek jut pár.
2018. máj. 10. 09:01
 13/24 anonim ***** válasza:
a #7 es válaszoló jól leírta de ez így nem teljesen igaz és lényegében nem párkeresési tanácsot kért hanem véleményt a cikkről...és aki egy kicsit tovább lát egy idealizált sikeres világnál az láthatja az életből vett példákon keresztül hogy igen a társadalom abba az irányba mozdult el amit a kutatás leírt...ha bár jóllehet hogy a tinder nem releváns gondolnánk ezt...viszont ha belegondolsz akár egy házibuliban...minden csaj a legjobb pasikat keresi és csak akkor teszik le a mércét...talán...ha látják hogy a pasit nála jobb csajok ugrálják körbe...azt viszont nem tagadom hogy kell hogy legyen benned valami ami nem tesz hétköznapossá...tapasztalatok...utazás ami ugye szintén azért pénzbe és időbe kerül...mert jó dolog ezeket így felhozni de átgondolva a részleteket azért ez se csak úgy megy...és megint ugyan ott vagyunk ne legyél átlagos és mit kérdeztünk? hogy az átlagosabb csávok nem jutnak szép nőkhöz és igen...ez így van de még sokszor helyesebbek sem...mert lényegében ez is egy afféle "verseny"...
2018. máj. 10. 09:48
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

A pasik ugyanúgy a vonzóbb csajokat keresik, igazán nem értem az ügyet. Mintha most döbbenének rá egyesek, hogy az ég kék.

Nyomi, igénytelen pasik csinos lányokról álmodoznak, a nyomi csajok is a szőker hercegről. Aztán felnőnek és találnak egy magukhoz illő párt.

2018. máj. 10. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:

7-essel tökéletesen egyet tudok érteni.

Magadon dolgozz, és ha egyedül boldog leszel, az látszani fog rajtad, vonzó leszel a lányok szemében is - tapasztalat.

A cikkről a vélemenyem, hogy hülyeség...

Előszöris... mi az az "átlagos pasi"? Nem, ez nem a kinézettől függ. Én se vagyok egy adonisz, se milliomos, mégsincs problémám a nőkkel.

Az, hogy "átlagos" vagy nem, az a belső tulajdonságok, és a viselkedés alapján értendő. Szóval igen. Ha egy balfácánként viselkedsz, akkor átlagos leszel, és - ahogy a fenti cikk szerint - nem fogsz kelleni senkinek. Ki akarna egy önbizalomhiányos emberrel bármit is kezdeni?

Szóval magadon kell hogy dolgozz, és akkor kikerülsz az "átlagos" jelző alul.

Egy másik dolog:

A férfiaknak minden nő kell. Egyáltalán nem válogatósak néhányan, csak luk legyen, már bocsánat. És ez hiba. Mert tényleg vannak nők (inkább csajok. A nők kissé komolyabbak, más prioritásokkal), akiket az anyagiak és a nagy duma bűvöl el. Na ha te ilyen "nőkkel" beéred, ne csodalkozz, hogy hoppon maradsz.

2018. máj. 10. 10:52
 16/24 A kérdező kommentje:
Én pont hogy válogatósnak gondolom magam, de csak a többiekhez képest, én azt gondolom ez a hozzáállás a normális, ennél lejjebb nem tudok adni.
2018. máj. 10. 11:14
 17/24 MessorKing18 ***** válasza:

A cikkel és a 7#el egyet értek, én is megtaláltam a közeget ahol jól elvagyok. A madárpókjaimmal.

+ Ramone. Ekkora faragatlan Tiszteletlen .....-t se láttam még.

Minek horodod le? Nem mondott neked semmi rosszat.

És ő egy kutatási felmérésről kérdezett és az alja iq kategória egyből lehordta.

Ez szomorú.

2018. máj. 10. 11:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Vagy szemilyésègre vagy hulladèk vagy dagadt vagy! Ezen a 2 dolog amin elvérezhetsz a nők szemèben! Vàltoztass és ne ilyen hülye cikkekre alapozd a sikerrelensègedet!
2018. máj. 10. 11:19
 19/24 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy, hogy a 18-24 éves korosztályú hölgyek nagy részével nem azonos az értékrendem. Csak nehogy majd 30 felett nekem kelljen válogatni és kiszórni majd azokat, akik 1-2 gyerekkel nyomulnak rám.
2018. máj. 10. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Tipikus ismérv: "én jobb, érettebb vagyok a korosztályomnál, ezért nincs párom" :D
2018. máj. 10. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!