Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Interbetes utasitas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interbetes utasitas?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az online parancsokrol? Pl h van valaki aki rendszeresen utasitja h tegyen meg bizonyos tevekenysegeket amiket utana fotoval bizonyit pl : 25 palca utes vagy sarokba allas?

2018. ápr. 5. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Mivan ? Menj aludni inkább.
2018. ápr. 5. 22:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Internetes* bocsanat csak siettem
2018. ápr. 5. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Ezert a kerdesert 25 palca utes jar a hatsodra, aztan csatold a fotot!
2018. ápr. 5. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne képzeld már magad Ludas Matyinak.
2018. ápr. 5. 22:57
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Első válaszoló vagyok. Nem azzal van gond,hogy elírtad az internetes-t interbetes-nek, hanem konkrétan -legalábbis számomra- az egész kérdés érthetetlen. Milyen online parancsok ezek ? Hol vannak ilyenek ? Ki utasít ezekre ? Felettem senki sem parancsol pl. nem még online.
2018. ápr. 5. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Magadnak pálca? Legalább fakanál lenne! Azt magadnak is tudod fájdalmasan csinálni.
2018. ápr. 5. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
én csak számítógépest tudok, pl ha programok work és file regiszterébe másolsz adatot a mov utasítással, egy alt prtscr funkcióval képet is adok róla
2018. ápr. 5. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
7%
A Kék Bálna nevű alkalmazás pont ilyen volt, és egy csomó fiatal lett öngyilkos miatta,mert arra lett utasítva. Úgyhogy ha valaki így akar irányítani téged, hagyd ott a fenébe, tiltsd le, mert csúnya vége lehet
2018. ápr. 6. 02:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Online BDSM kapcsolat? Nem tudom. Egy csomó dolog jól működik online: tanulás, vásárlás, filmnézés de a szex? Biztos régi módi vagyol de én nem tudom elképzelni.
2018. ápr. 6. 10:26
 10/11 anonim válasza:

Van aki élvezi az ilyesmit neki jó. Én nem igy szeretem igy nekem nem lenne jó.

A kék bálnához hasonlítani mindezt az az igazi hülyeség.

2018. ápr. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!