Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, számotokra lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra lehet vonzó egy sportos testalkatú, de megfelelően kerek formákkal rendelkező lány attól, hogy hosszúkás az arca? N25

Figyelt kérdés
Kb olyan arcom van, mint Liv Tylernek,Demcsák Zsuzsának. Nem szeretem, hogy ilyen, a szemem, szám nem csúnya, de az arcformám sajnos szerintem nem túl nyerő, szerintem sokkal szebb egy kerek arc.

2018. máj. 6. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Összkép, ha szép az arca de a teste undi nem nyert, ha szép a teste de az arca undi nem nyert. Ha az arca és a teste rendben vannak együtt és így a jól néz ki kategóriába esik akkor vonzó. Aztán a stílusa majd végül eldönti hogy mi is lesz belőle. Ez így nem az igazi hogy úgy nézel ki mint ez meg az, saját képedre lehet véleményt mondani másokéra nincs értelme mondani itt. Mutasd mid van :D Hát ha nem ugyan azt és ugyan úgy látjuk azt ami a képen van.
2018. máj. 7. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fotóval lenne érdemes a kérdést feltenni, mert a leírás alapján mindenki egy számára vonzó nő képét fogja rád projektálni.
2018. máj. 7. 00:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az ilyen arc :)
2018. máj. 8. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez gond lenne. A hosszúkás és kerek arc is lehet szép.
2019. júl. 18. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!